Ispanija, Turkija, Vokietija, Rusija, Lenkija, Airija, Slovakija, Italija, Portugalija, Nyderlandai – tai šalys, kuriose per artimiausius du mėnesius bent po kartą apsilankys klubinių renginių organizatorių graibstomas Mario Basanov. Pavasarį atlikėjas gastroliavo po Australiją ir Aziją, vasaros pabaigoje jį buvo galima sutikti Singapūro ar Graikijos paplūdimiuose, taip pat netolimuose lietuvio planuose yra ir kelionė į JAV, kuriose jo melodingas house turi daugybę gerbėjų.

Tarp gastrolių ir naują garso įrašų studiją Vilniuje įsirenginėti spėjantis Mario Basanov šiemet pristatė jau kelias plokšteles house ir disco skambesį populiarinančiose leidyklose „Needwant“, „Apersonal Music“ ir „Moodmusic“. Dar du leidiniai pasirodys ir gimtojoje jo leidykloje „Silence Music“. Čia artėjant Naujiesiems naują darbą pristatys 2009-aisiais kūriniu „Test“ debiutavęs tandemas Mario & Vidis, taip pat dukterinėje „Silence“ leidykloje „Best Kept Secret“ pasirodys Mario Basanov plokštelė „Machinarium“.

Šį šeštadienį į mėgstamiausią savo klubą Lietuvoje – Vilniaus „Opium“ Mario Basanov užsuks išskirtinio svečio teisėmis. Jo kolega prodiuseris Few Nolder jau minėtoje leidykloje „Best Kept Secret“ ką tik išleido plokštelę „Private Drive“. Premjeros proga rengiamame vakarėlyje „Silence Night“ gyvą pasirodymą surengs pats Few Nolder, kurį palaikys Mario Basanov ir „Downtown Party Network“. Kitas Lietuvos klubinėtojų pasimatymas su Mario Basanov įvyks jau gruodį – be abejo, klube „Opium“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)