Koncerte „InCulto“ ne tik pristatys savo naująjį albumą, bet ir apibendrins visus šiuos muzikinius metus, tarp jų ir „Eurovizijos“ kampaniją, tad renginio žiūrovams ruošia specialių staigmenų – nustebins netikėtais sprendimais atliekant dainas, paruoš fotonuotraukų galeriją, eksponuos plakatus iš įvairių kelionių ir laikotarpių, taip pat numato gerbėjams padovanoti šimtus prizų ir žada pikantišką siurprizą koncerto pabaigoje.

Naujojo albumo pristatymo vakaras su „InCulto“ bus linksmas ir energingas. Muzikantai atliks pusantros valandos programą, sudarytą iš albumo „Closer Than You Think“ dainų ir senesnių grupės hitų. Koncerte nuskambės ir visi naujojo albumo hitai – „Eastern European Funk“, „Close to Midnight“ ir neseniai radijo stotims pasiūlyta naujausia daina „If Not Me“.

Grupė pristato vieną geriausių ir linksmiausių savo kūrinių, kuris publikos labai mėgstamas turo „Arčiau tavęs“ metu. Muzikantai tikisi, kad šventinį gruodžio mėnesį „If Not Me“ ypatingai gerai tiks įvairioms progoms.

Grupės pasirodymą apšildys didžėjų komanda „Baltic Balkan“.

„InCulto“ oficialiai tęs koncertinę veiklą iki sausio mėnesio pabaigos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją