Gerbėjai oficialaus kūrinio „Never Felt So Alone“ pasirodymo laukė nuo tada, kai „HBO“ seriale „Euforija“ pasirodė šios dainos ištrauka. Dar pernai spalio mėnesį Labrinth pranešė, kad kūrinį pabaigs ir pristatys kaip singlą. Gruodį jis atliko šią dainą kartu su Billie Eilish jos šou Los Andžele.

Pagaliau, prabėgus kone pusmečiui, pasauliui pristatyta pilnoji „Never Felt So Alone“ versija. Kartu su singlu išėjo ir vaizdo klipas, kuriame pasirodo pati Billie Eilish.

Labrinth, Billie Eilish – „Never Felt So Alone“

Tik tada, kai Labrinth nusiuntė dainą Eilish, jis sužinojo, kad žymioji dainininkė yra jo gerbėja tiek pat laiko, kiek jis jos. Labrinth papasakojo tai Eddie Francis iš „Apple Music“.

„Kai pirmąkart kalbėjomės, ji pasakė: „Jau daugybę metų klausausi tavo muzikos. Man patinka ši daina, todėl labai norėčiau ją atlikti kartu su tavimi“, – stebėjosi Labrinth, kuris yra Billie Eilish fanas jau irgi daugybę metų.

Įvertintas darbas seriale „Euforija“ ir narystė supergrupėje

Labrinth kopti sėkmės laiptais ėmė sukūręs kultinio jaunimo serialo „Euforija“, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka aktorė Zendaya, garso takelį. Už pirmojo serialo sezono muziką jis buvo nominuotas netgi dviem „Emmy“ apdovanojimams ir pelnė vieną iš jų – už „išskirtinę originalią muziką ir tekstą“.

Šių metų pradžioje išleisto antrojo „Euforija“ sezono garso takelis jau irgi spėjo pelnyti daugybę gerų atsiliepimų: „Esquire“ pavadino šį Labrinth darbą „tokiu pat svarbiu, kaip ir bet kuris serialo personažas“. Netrukus kūrėjas už šį garso takelį pelnė dar dvi „Emmy“ nominacijas.

Be solo veiklos, Labrinth melomanams yra puikiai žinomas kaip grupės „LSD“ viena trečioji, kartu su dainininke Sia ir elektroninės muzikos dievaičiu Diplo. Turbūt nenuostabu, kad tokios įspūdingos sudėties grupės debiutinis albumas surinko daugiau nei 1 milijardą perklausų internete.

Taip pat Labrinth bendradarbiauja su tokiais atlikėjais kaip Beyoncé, Rihanna, The Weekend, Eminem, Ed Sheeran ir daugeliu kitų. Šiemet su nauja kūryba jis pasirodys ir viename žymiausių festivalių „Coachella“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją