2,5 valandos trukmės koncerte skambėjo ir ryškiausi grupės hitai, ir naujos dainos iš šiuo metu įrašinėjamo albumo, rašoma pranešime spaudai. Tokio žmonių antplūdžio arena seniai nematė. Gerbėjai šėlo, dainavo kartu ir po šou neskubėjo skirstytis – vaizdai, potyriai ir melodijos dar ilgai išliks atmintyje. Tai „SEL“ skiriamasis bruožas – kiekvienas koncertas renginių kartelę Lietuvoje pakelia vis į naują lygį.

„Esu be galo dėkingas Klaipėdai už tokį garsų ir gausų sutikimą. Jei mums pavyko pranokti miesto eglutės įžiebimo šventę, tai rodo, kad buvome tikrai laukiami. Kaip visuomet į pasirodymą įdėjome visą širdį, neabejoju, kad tai pajuto kiekvienas atėjęs“, po koncerto sakė Selas.

Šou stebino ne tik įspūdingomis vizualizacijomis, bet ir specialiaisiais šviesų, lazerių efektais.

„Noriu pasakyti didžiulį AČIŪ ne tik atėjusiems, bet ir didžiulei komandai, be kurios šou nebūtų įvykęs. Dėkoju visiems, kurie prisidėjo, dėkoju visiems, kurie kartu per šiuos metus padarė tai, kas daugeliui atrodė neįmanoma“, dėkojo E. Dragūnas.

Šiais metais „SEL“ surengė net du įspūdingus šou. Pirmasis, pažymėtas ne vienu rekordu, vyko vasaros pabaigoje, Kauno Dariaus ir Girėno stadione, antrasis – šeštadienį Klaipėdoje. Abu renginiai buvo sausakimši.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją