„Mums pirmieji kartai šalyse visada yra ypatingi. Tai, kas dėjosi „Lofte“ mums paliko labai gerą įspūdį. Esat puiki tauta, kuri moka linksmintis“, – po koncerto sakė grupės lyderis Orifice Vulgatron ir dėkojo už galimybę bent trumpam susipažinti su Lietuva.

Praeitą savaitę prieš 6000 žmonių minią Madride groję „Foreign Beggars“ Lietuvoje surengė šiltą pasirodymą keliem šimtam savo fanų – nuo scenos jie spaudė jiems rankas, o po koncerto visi nepasididžiavo išeiti iš užkulisių ir pabendrauti su savo gerbėjais.

„Norėčiau čia grįžti“, – po koncerto į Lietuvą juos pakvietusiam Victorui Diavarai sakė grupės didžėjus NoNames, kuris Didžiojoje Britanijoje yra pripažintas bass muzikos kūrėjas.

Šįryt grupė išskrido į gimtąjį Londoną, tačiau pažadėjo ilgai neužtrukti ir grįžti kitam didesniam įvykiui Vilniuje.

Šiandien menų fabrike „Loftas“ klubinė naktis su danu Pete Oak, o rytoj, gegužės 10 d., sienas drebins hito „Touching Me“ meistras norvegas Finnebassen.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)