Nors J. Wisternoff Lietuvoje svečiuosis jau nebe pirmą kartą, jo pasirodymas - visada vertas apsilankymo, nes nuolat pasaulio klubuose grojantis atlikėjas yra vertinamas itin aukštai ir statomas į pasaulinio lygio didžėjų tarpą.

Ne veltui populiarus klubinės muzikos portalas “Resident Advisor” rašo, jog kalbant apie didžėjavimą, Jody dirba tiesiog magiškai. Šokių aikštelės burtininku jį daro ne tik siekis visada idealiai sugroti teisingą kūrinį teisingu metu, bet ir ilgamečiai kūrybos įgūdžiai, kadaise klasikai priskiriamai “progressive house” grupei “Way Out West” padėję tapti šokių muzikos istorijos dalimi.

Beje, nuo kūrybos šeštadienio vakarėlio svečias iki šiol nėra atitrūkęs - visi puikiai žino jo bene didžiausią hitą “Starstrings”. Panašu, jog 2011-ieji Jody bus ypatingi - šiuo metu jis kaip tik baiginėja savo pirmąjį solinį albumą. O artimiausias leidinys - plokštelė “Anjuna” leidykloje, kurioje bus galima išgirsti “Vintage” ir jau praėjusiais metais euforijos bangą sukėlusį “Shivver”.

Be darbų prie muzikos įrašų, be abejo, pagrindinis Jody užsiėmimas yra didžėjavimas. Jo kelionių žemėlapis po pasaulio klubus apima nuo Rusijos iki Kanados, nuo Dominykos Respublikos iki Argentinos. Kiekviena vieta - nauji prisiminimai ir nauji įspūdžiai. Anot Jody, kol kas labiausiai jis laukia liepos mėnesį Londone, ant laivo vyksiančio vakarėlio “Twisted Audio”.

“Tai bus mano pirmas pasirodymas po mėnesio trukmės tėvystės atostogų”, - šypsodamasis pasakojo Jody.

Paskutinis jo pasirodymas prieš pertrauką - Klaipėdoje, klube “Kiwi” įvyksiančiame vakarėlyje „Loud & Proud” ir atlikėjas tikisi tik geriausių įspūdžių iš šios viešnagės, nes ir ankstesni apsilankymai jam kelia šypseną.

“Way Out West” narys užvers naujausia šokių muzika didžiąją - “Ritmo” - salę, kurioje jam taip pat talkins klubo rezidentai Uncle Roll ir Manchini.

Tą pačią naktį mažesnėje, “Melodijos” erdvėje taipogi netruks šviežios muzikos. Čia savo naujausią albumą “Missing.lt” planuoja gyvai pristatyti klaipėdiškis dainininkas “Amberlife”. Prieš ir po jo pasirodymo geriausiais populiariosios muzikos hitais klubo “Kiwi” lankytojus šokdins didžėjai “DruGys” ir “Blackie”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją