Grupės žada atlikti ne tik savos kūrybos funk stiliaus kūrinius, bet ir tokių žinomų atlikėjų kaip „Black Eyed Peas“, „Jamiroquai“ ir Alicia Keys mylimiausius hitus, o kad „best‘ų“ vakaras nesustotų, po puikios gyvos muzikos „Brodvėjaus DJ“ komanda tęs funk, pop, jazz, r‘n‘b, soul stiliaus diskoteką.

Šeštadienį „Brodvėjus Pub“ scenoje šeimininkaus grupė „Yellow live“, itin profesionaliai ir su didelę meile atliekanti tokių grupių, kaip „Coldplay“, U2, „The Killers“ ir daugelį kitų alternatyvaus pop/roko dainų. Už nuoširdumą ir kokybę „Yellow live“ visada laukiama ne tik lietuviškose scenose, bet ir užsienyje.

Paskutinis sausio savaitgalis „Brodvėjaus Pub‘e“ bus skirtas scenos grandams, tad penktadienį, sausio 28 d., čia gros žymiausi Lietuvos bardai – Kostas Smoriginas ir Olegas Ditkovskis, o šeštadienį vilniečiai turės galimybę išgirsti projektą „The Beatles“, kurio metu džiazo stiliuje skambės žymiausios legendinės britų ketveriukės dainos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją