Jau lapkričio 16 d., ketvirtadienį, S. Urbonavičius-Samas su klausytojais susitiks Lukiškių kalėjimo cerkvėje, kur, akompanuojant fortepijonui, atliks visiems pažįstamus ir dar negirdėtus „Bix“ kūrinius. Muzikantas pasakoja, kad yra dar daug neišgirstų ir nesudainuotų tekstų, o toks formatas leidžia pagaliau tai padaryti, rašoma pranešime spaudai.

Šv. Mikalojaus Stebukladario cerkvė – jau patikrinta kalėjimo konversijos vieta muzikai. Pačiame cerkvės centre bus tik du instrumentai – fortepijonas ir mikrofonas. Ar esate kada matę S. Urbonavičių-Samą prie fortepijono? Ar esate kada buvo jo soliniame koncerte?

Saulius Urbonavičius-Samas

Daugiau nei 30 metų scenos patirtį turintis S. Urbonavičius-Samas neslepia – toks koncertas jam pirmas muzikinėje karjeroje!

„Tai man bus pirmas kartas. Atrodo, tiek metų ant scenos, o vis dar yra tų pirmų kartų. Labai visų laukiu man itin svarbiame koncerte. Bus labai įdomu ir netikėta“, – sako legendinis lietuvių muzikantas, dainų autorius, grupės „Bix“ įkūrėjas.

Šią koncertų seriją įkvėpė legendinio Prince’o albumas „Piano & A Microphone 1983“. Tai bus jau trečias šios intymių koncertų serijos sezonas. Šv. Mikalojaus Stebukladario cerkvėje vos 300 sėdimų vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją