„Kviečiame su mumis pailsėti visus tuos, kurie per vasarą pavargo ir tuos, kuriuos auksinio rudenėlio mielumas jau erzina. Koncerte leisime sau jau žinomų dainų lengvas interpretacijas bei improvizacijas, kad kolektyvas vėl suskambėtų nauja spalva, o mūsų muzika gyventų jūsų širdyse“, – sako grupės lyderis Laurynas Šarkinas.

„Saulės kliošas“ vėl kalba apie meilę ir jos vaizdą skirtingais kampais. Apie žmogaus meilės paieškas ir kelią. Apie sąmoningą ir atsakingą meilę bei norą patirti ne tik meilės kančias, bet ir meilės dovanas, rašoma spaudos pranešime.

„Koncerte debiutuosianti nauja daina – dar vienas singlas iš mūsų artėjančio albumo. Ji kvepia jaukia emocija ir viltimi sutikti meilę. Supažindinsime klausytojus, o artimiausiu metu paleisime dainą bei muzikinį klipą gyventi savo gyvenimą. Gal ilgą, o gal kuklų. Priklausys nuo to, kiek ir kam tai aktualu“, – sako Laurynas.

„Saulės kliošo“ paskutinis lauko koncertas šiemet ir dainos „Tam pačiam laike“ išankstinė premjera – rugsėjo 15 d. Vilniuje, „Vasaros terasoje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją