I KOSTIUMAS

„Su šiais kostiumais jaučiamės drąsios, nepriklausomos, veržlios. Šie kostiumai puikiai atspindi poproko muzikos stilių. Čia dominuoja juoda spalva, o auksinė tik pabrėžia tam tikras kostiumo detales“, – sako „ŠarkA“ merginos Kristina Ivanova (25), Ieva Stasiulevičiūtė (23) ir Gintarė Valaitytė (28).
Grupė "ŠarkA"

II KOSTIUMAS

„Atšalus orams, bet dar neįsibėgėjus Kalėdų karštinei, užplūdęs šilumos ir spalvų troškimas įkvėpė mane „ŠarkA“ merginoms sukurti afrikietišką įvaizdį. Eksperimento vedama, nusprendžiau „susintetinti“ organišką Afrikos moters kostiumą ir perleisti per 9-ojo dešimtmečio epizodų prizmę, kuri mane įkvepia“, – sako kostiumų dailininkė Fausta Šarkūnaitė (24).
Grupė "Šarka"

III KOSTIUMAS
Šia proga siūlome pažvelgti atgal, prisiminti įspūdingiausius šios grupės gyvenimo momentus. Žmones domino ne tik jų dainos, tačiau ir išskirtinis stilius. Kelis praėjusių metų „perliukus“ pateikiame įvertinti jums.

„Šie kostiumai pareikalavo labai daug laiko ir mano nervų, – sako iki šiol naujausius „ŠarkA“ kostiumus kūręs stilistas Kęstas Rimdžius (31). – Šie drabužiai padaryti iš medžiagos, kurie neskirti apdarų kūrimui. Čia pusiau brezentas, iš kurio paprastai daromos palapinės. Idėja sukurti būtent tokius drabužius kilo tada, kai merginos 2013 metus norėjo pasitikti su nauja „oda“. Tą „odą“ joms ir parūpinau.“

"ŠarkA"


Daugiau grupės įvaizdžių - nuotraukų albume:

Daugiau naujienų apie stilių ir grožį – naujame nemokamo žurnalo „Mieste“ numeryje