1. „Darkside“ (JAV)

Manau, kad visi labai gerai pamena prieš dvejus metus vykusį Nicolas Jaar pasirodymą „Lofte“. Pati su projektu „Darkside“  susipažinau šių metų pradžioje,  kai internete stebėjau „Darkside“ koncertą „Boiler Room“, Niujorke. Žiūrėdama norėjau stovėti ant to stogo, kur vyko pasirodymas ir jausti užburiančią muziką gyvai. Nicolas Jaar vardas Lietuvoje yra labai stiprus, manau, kad būtent šis pasirodymas bus festivalio „vinis“.

2. „Great Mountain Fire“ (Belgija)

Lengva ir švelnu. Teigiama nata, kuri skamba visuose šių žavių belgų kūriniuose, verčia fantazuoti, kaip viskas atrodys gyvai. Dažniausiai mane supa kitokia muzika, todėl visada pasinaudoju proga išgirsti kažką naujo.

3. Manfredas (Lietuva)

Labai geras draugas, kuris išugdė mano muzikinį skonį ir labiausiai prisidėjo prie to, ką dabar veikiu gyvenime ir kas esu. Visada buvau didelė jo gerbėja ir sekiau, kaip keitėsi jo muzikinis skambesys. Manfredas yra išklausęs visą pasaulio muziką. Jis žino, kas yra kokybiški garsai ir kaip groja profesionalai. O jo studijiniai darbai įrodo atlikėjo profesionalumą. Žinau, kad ir šį kartą Manfredas gros savo kurtą muziką, o stebėti audringą publikos reakciją, kai žinai, jog tai yra jo prodiusuoti darbai – vienas malonumas. Manfredai, mes tavimi labai didžiuojamės!

4. „Bonefide 3000“ (Israelis)

Tokio stiliaus muzika man primena laikus, kai buvau studentė ir mėgau trankius vakarėlius. O apie šių atlikėjų pasirodymą esu girdėjusi iš draugų. Rekomendacijos tik pačios geriausios. Dažniausiai kas patinka draugams, patinka ir man, todėl noriu įsitikinti ar mes vis dar panašūs.

5. „BRNS“ (Belgija)

Jų muzika įvairi ir spalvinga, ten visko vyksta tiek daug, kad norisi klausytis ir kaskart išgirsti kažką naujo. Vilniaus muzikos gurmanų ausys turėtų būti paglostytos.


Šis penketukas ir dar 50 kitų jau pradeda keliauti Vilniaus link, kur didžiausias miesto festivalis „Loftas Fest“ jau rugsėjo 4-6 dienomis griausmingai uždarys festivalių maratoną.

Daugiau naujienų –
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)