Net dviem koncertais po atviru dangumi savo gerbėjus nudžiugins Gabrielius Vagelis, o jausmingos Gabrielės Vilkickytės dainos skambės ypatingoje erdvėje – Trakų pilyje, rašoma pranešime spaudai.

„Granatos Live“ – ryškiausias rugpjūčio savaitgalis

Pirmąjį rugpjūčio savaitgalį Rumšiškėse vyksiantis muzikos festivalis „Granatos Live“ tradiciškai sutrauks populiariausius atlikėjus ir būrį geros muzikos bei šokių iki paryčių pasiilgusių žiūrovų. Šešios scenos, per 70 atlikėjų, tarp kurių Bebe Rexha, LP, Lukas Graham, Oliver Heldens, Jazzu, Jessica Shy, Jovani, „G&G Sindikatas“ ir daugelis kitų vardų, garantuojančių geriausią gyvos muzikos savaitgalį.

Lankytojų laukia ne tik koncertai ir šokiai iki ryto, bet ir „Kitokie pasikalbėjimai“, sporto turnyrai, vandens pramogos ir daug kitų smagių veiklų. Unikali festivalio aplinka, tūkstančiai geros muzikos pasiilgusių žmonių, žinomi Lietuvos ir pasaulio atlikėjai – visa tai daro „Granatos Live“ vienu svarbiausių šalies festivalių, kurių nevalia praleisti.

Jazzu – didžiausi vasaros koncertai

Po pertraukos ir be galo pasiilgusi savo klausytojų Jazzu šią vasarą su dviguba jėga grįžo į muziką ir kūrybą. Įkvėpta meilės, naujų patirčių ir jausmų atlikėja kartu su grupe ruošia išskirtinę programą, kurioje – garsiausi hitai ir nauji, dar niekur neskambėję kūriniai.

Muzika, gimusi iš aistros, jausmų ir meilės, su visa jėga išsiverš Jazzu koncertuose, kuriuose atlikėja pakvies savo klausytojus kartu pajusti vasaros žavesį, muzikos galią ir drauge patirti tai, kas verčia širdį plakti stipriau. Didžiausi soliniai šios vasaros Jazzu koncertai vyks rugpjūčio 10 d. Trakų pilyje, rugpjūčio 14 d. Palangos koncertų salėje ir rugpjūčio 16 d. Kauno VDU Botanikos sode.

Vaido Baumilos apžavai

Rugpjūčio mėnesį į savo didžiausius vasaros koncertus kvies ir vienas žinomiausių bei talentingiausių Lietuvos atlikėjų Vaidas Baumila. Vasariškomis spalvomis ir ryškia nuotaika nuspalvintus koncertus dainininkas surengs rugpjūčio 8 d. Trakų pilyje, rugpjūčio 15 d. Kauno VDU Botanikos sode ir rugpjūčio 18 d. Palangos koncertų salėje. Vasariškos šilumos ir jaukumo kupinuose koncertuose skambės visų laikų geriausios V. Baumilos dainos.

Gabrieliaus Vagelio koncertai po atviru dangumi

Vieną pagrindinių šios vasaros šokių hitų „Jei leisi“ kartu su grupe „69 danguje“ pristatęs Gabrielius Vagelis ruošiasi vieniems didžiausių šios vasaros koncertų po atviru dangumi. Rugpjūčio 7 d. Trakų pilyje ir 9 d. Kauno VDU Botanikos sode skambės didžiausi atlikėjo hitai ir šios vasaros premjeros. Du ypatingi koncertai po atviru dangumi gali tapti vienu ryškiausių šios vasaros prisiminimų.

Taip pat Gabrielius Vagelis savo gerbėjams paruošė staigmeną. Didžiausius vasaros atlikėjo koncertus apšildys talentinga dainininkė Gintė Sičiūnaitė, kuri neseniai pristatė savo debiutinį albumą „Mira“ ir kurios kūryba yra itin mėgiama Gabrieliaus.

Gabrielės Vilkickytės muzikinė terapija ypatingoje erdvėje

Apgaubianti savo švelnumu ir vidine šviesa, įkvepianti savo drąsa ir talentu – Gabrielė Vilkickytė ir jos iki pačių širdies gelmių paliesianti muzika rugpjūtį pirmą kartą skambės ypatingoje vietoje – Trakų pilyje.

Jaunos ir talentingos atlikėjos bei dainų autorės kūryba išsiskiria itin asmeniškomis istorijomis. Jos, susipynusios su legendomis, kuriomis persmelktos Trakų pilies sienos, rugpjūčio 9 d. sukurs tikrą magiją ir savitą pasaulį, kuriame karaliaus nuoširdumas, tikėjimas ir muzika. Trakų pilies kieme skambės tiek jau žinomi kūriniai, tiek dainos, kurios dar tik skinasi kelią į antrąjį atlikėjos albumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją