Šūkiu „Savaitgalį pradėk ketvirtadienį“ šią vasarą pažymėti iš viso aštuoni koncertai. Ciklą dar gegužę pradėjo romantinės elektronikos duetas Leon Somov ir Jazzu, sausakimšame Vilniaus mokytojų namų kiemelyje ketvirtadieniais taip pat pasirodė „Red Hot Chili Peppers Project“, „Empti“, „BrassBastardz“, „Antis“, „G&G Sindikatas”, Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings duetas „The Ball & Chain“. Visi atlikėjai nemokamus koncertus „Vasaros terasoje“ įvardina kaip vienus sėkmingiausių ir smagiausių pastaruoju metu, ne ką tenusileidžiančius festivaliniams pasirodymams. Vertėtų paminėti, kad visi „Liquid Soundtrack“ renginiai – nemokami ir todėl prieinami visiems norintiems.

Finalinį „Vasaros terasos“ ciklo akordą trenks unikali Lietuvos scenoje grupė – „Happyendless“. Prieš ketverius metus stipriu ir daug kam netikėtu singlu „Power Forever“ bei jį lydėjusiu įsimintinu vaizdo klipu debiutavusį kolektyvą sudaro patyrusių muzikantų branduolys, dar 2000-aisiais kaip geriausi prodiuseriai apdovanotas „Bravo“ statulėle, ir išraiškingo vokalo savininkas Saulius Prūsaitis. 2008-aisiais pirmąjį albumą „Room For Mistakes“ išleidusi grupė susižėrė „Pravda Naujokų“, „A.LT“ ir net „MTV Europe“ apdovanojimų šūsnį. Pastarasis profesionalų įvertinimas – už geriausią garso takelį filmui „Zero 2” atplasnojusi lietuviško kino apdovanojimų statulėlė „Sidabrinė gervė“. Šių metų pradžioje muzikantai singlu „Golden Olympics“ davė užuominą apie artėjantį antrojo albumo išleidimą, o pavasarį sugebėjo dar kartą nustebinti leisdamiesi į Oskaro Koršunovo režisuotų 3D koncertų turą.

Vakaro su „Happyendless“ metu susirinkusiems bus pristatytas projektas, kuris jau šį rugsėjį neleis miegoti visiems melomanams ir naktinių pasilinksminimų gerbėjams. Koks tai projektas? Laukite staigmenų iš žymiausių muzikos kūrėjų iškart po „Happyendless“ koncerto.

Kaip visuomet, „Liquid Soundrack“ koncerto ketvirtadienį, rugpjūčio 25-ąją pradžia – 20 val. Iki ir po „Happyendless“ atėjusių į „Vasaros terasą“ nuotaiką žadins DJ Andrius Alien ir Benua. Įėjimas – nemokamas!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją