Koncertas „Mes dar dainuosim!“ – tai tarsi spalvingas Lietuvos muzikos istorijos kaleidoskopas, kuriame kiekviena daina yra žinoma atmintinai, laiko patikrinta ir nuoširdžiai mylima. Po projekto premjeros Kauno „Žalgirio“ arenoje publika neslėpė savo emocijų – žiūrovai dainavo kartu su atlikėjais, šoko ir dalijosi pačiomis geriausiomis emocijomis, rašoma pranešime spaudai.

Rudenį sugrįžtantis renginys bus dar įspūdingesnis, nes programa bus praturtinta naujais vizualiniais ir scenografijos efektais, atlikėjų būrį papildys nauji solistai, o tarp gerai žinomų dainų skambės ir nauji kūriniai. Ypač svarbus vaidmuo projekte atitenka Kauno miesto simfoniniam orkestrui, kuriam akompanuojant nemirtinga Lietuvos populiariosios muzikos klasika skamba kaip niekada moderniai ir didingai.

Ovidijus Vyšniauskas, Povilas Meškėla, Inga Valinskienė

Žymios grupės kūrinius scenoje atliks puokštė garsių šalies solistų – Inga Valinskienė, Povilas Meškėla, Ona Kolobovaitė, Ovidijus Vyšniauskas, Vladas Kovaliovas, Gian Luca Demarko bei ypatingas koncerto svečias – grupės „Hiperbolė“ legenda Viktoras Prapras. Jaunąjai kartai atstovaus dainininkai Miglė Pivoriūnaitė ir Paulius Burba, projektą puoš žavios pritariančios vokalistės, o ritmo grupės frontą laikys tikri scenos grandai – Tomas Varnagiris, Mindaugas Balčiūnas ir kiti aukščiausios klasės instrumentalistai. Renginį ves charizmatiškas Lietuvos muzikos istorijos guru Darius Užkuraitis.

Dviejų dalių koncerte skambės geriausios per visą žymios grupės karjeros 50-metį sukurtos dainos – „Vandens ženklai“, „Kodėl“, „Sugrįžk“, „Kaip gera turėti namus“, „Laužai“, „Kai nieko neturi“, „Tu grok“, „Išgalvotas gyvenimas“, „Pamiršk mane“, „Aš dar dainuosiu“ ir daug kitų puikių kūrinių, su kuriais užaugo jau ne viena mūsų karta ir kuriuos myli visa Lietuva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją