Arenose ir muzikos festivaliuose visoje planetoje pasirodymus rengiantis NAS mūsų šalyje liepos 4 dieną turėjo pasirodyti menų fabrike „Loftas“. Tačiau, kaip DELFI teigė „Diskoholikų“ atstovas Deivis Šukys, organizatoriams nepavyko suderinti reperio skrydžio Lietuvos į Lenkiją.

„NAS liepos 5 dieną groja Lenkijoje ir mums nepavyko suderinti skrydžio. Todėl jiems teko atšaukti arba mūsų pasirodymą, arba koncertą Lenkijoje. Lietuvos rinka yra mažesnė, ir mūsų siūlomas honoraras buvo mažesnis, nei festivalio organizatorių siūlomas kaimyninėje šalyje, - DELFI sakė D. Šukys - Ieškojome daug įvairių variantų. Svarstėme galimybę NAS netgi nuskraidinti į Lenkiją privačiu lėktuvu. Bet tam mūsų rinka per maža. O su tarptautiniais skrydžiais patogių variantų taip pat nebuvo. Todėl koncertą teko atšaukti.“

Koncertas nukeliamas iki 2014 metų. Anot organizatorių, elektroniniu būdu į NAS koncertą bilietus pirkę žmonės bus informuoti, kaip susigrąžinti pinigus. Bilietus per bilietų platintoją pirkę reperio gerbėjai turėtų kreiptis į „Bilietų pasaulio“ kasas.

Tačiau kaip pabrėžė „Diskoholikų“ atstovas, lietuviai garsųjį reperį tikrai išvys. „Jo koncertą derinome daugiau nei pusę metų. Labai apgailestaujame, kad taip išėjo. Niekas negalėjo pagalvoti, kad dėl tokios priežasties teks atšaukti jo pasirodymą“, - DELFI teigė D. Šukys, iš organizatorių antradienio naktį sulaukęs oficialaus patvirtinimo, jog NAS koncertas Lietuvoje yra atšaukiamas.

Tiesa, reperio gerbėjai dėl koncerto buvo sunerimę jau gerokai anksčiau. Nes oficialiame NAS puslapyje jo gastrolių grafike Lietuva nebuvo paminėta. Bilietų pasaulio tinklapyje jau prieš kelias dienas buvo nutraukta prekyba bilietais į šį renginį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)