Garsiausi hitai ir įspūdingas audiovizualinis šou

DJ Argy šiuo metu laikomas vienu karščiausių elektroninės muzikos fenomenų. Jis groja legendiniuose „Afterlife“ vakarėliuose visame pasaulyje ir pasirodo su tokiais atlikėjais kaip Anyma, Artbat, Monolink, Tale Of Us ir daugeliu kitų. Kovo 15 dieną jis išleidžia ir albumą, kurį pristatys Vilniaus publikai.

Graikijoje gimęs, šiuo metu Londone gyvenantis didžėjus pasauliui dovanojo ne vieną milijonus perklausų sulaukusį hitą – „Aria“, „Pantheon“, „Higher Power“, kurie skynė TOP pozicijas ir Lietuvoje. Vieną garsiausių jo kūrinių „Tataki“ acapella versiją perdainavo Lietuvos nacionalinis operos ir baleto teatras, jų vaizdo įrašas sulaukė daugybės peržiūrų, rašoma pranešime spaudai.

Balandžio 20 d. DJ Argy gerbėjai ne tik išgirs garsiausius jo kūrinius, bet ir išvys įspūdingą audiovizualinį šou, kuriais garsėja atlikėjo pasirodymai. Renginio metu be DJ Argy taip pat pasirodys didžėjai Ed (Danija), Kole Audro (Lietuva) ir kiti.

Pastebėjo, kad Lietuvoje tokių vakarėlių labai trūksta

DJ Argy į Lietuvą atveža „Gravity Vilnius“ komanda, kuri tokio tipo renginius jau 10 metų organizuoja Danijoje. Idėja kilo pastebėjus, kad čia tokių vakarėlių labai trūksta ir visas šokių muzikos pasaulis sukasi tik požemiuose.

„Daugelis techno renginių Lietuvoje yra gana maži, vyksta rūsiuose, kurie talpina po kelis šimtus žmonių, į tokias vietas atvežti pasauliniu mastu žinomų atlikėjų sunku. Taip pat daug kur groja gana sunkus ir greitas techno, trūksta švelnesnio ritmo, kuris pritrauktų platesnę auditoriją“, – pasakoja „Gravity Vilnius“ vadovas Mindaugas Kasparavičius.

Organizatorius atskleidžia, kad per 10 metų patirtį Skandinavijoje suprato, jog visą renginio sėkmę lemia pasiruošimas ir technika.

„Bus didžiuliai LED ekranai, kuriems DJ Argy ruošia išskirtines vizualizacijas. Taip pat daug dėmesio skiriame scenai bei apšvietimui. Daugiausiai investuojame į garso sprendimus. Vakarėlis vyks sandėlyje, todėl susiduriame su akustikos iššūkiais, kuriuos sprendžiame su didele garso technikų komanda. Renginio sprendimais ir aptarnavimu rūpinsis ilgametę patirtį turinti įmonė „Event Solutions“ ir jos vadovas Jonas Grinčinaitis. Tai padės užtikrinti, kad renginio dalyviai turėtų kuo geresnę patirtį, o mūsų vardas asocijuotųsi su kokybe“, – teigia jis.

Renginyje laukiami ne tik reiveriai

Renginio organizatorius sako, jog siekia griauti stereotipą, kad techno vakarėliai yra skirti tik reiveriams ir nakties klajokliams.

„Kuriame aplinką, kurioje gerai jaustis gali visi – ir mėgstantys šėlti iki paryčių, ir ieškantys kokybiškos muzikinės ar net koncertinės patirties. Būtent dėl to daug investuojame į šou elementus ir stengiamės, kad pagrindiniai atlikėjai pasirodytų ne paryčiais, o visiems tinkamu laiku.

Žinome, kad techno muzikos klauso ne tik vadinamasis jaunimas, bet ir žmonės su šeimomis, kurie ne visada gali sau leisti šokti iki kitos dienos ryto. Todėl savo programą dėliojame taip, kad įspūdingiausio šou nepraleistų visi renginio dalyviai, o norintiems pasilinksminti ilgiau turime paruošę ir daugiau didžėjų po pagrindinio atlikėjo pasirodymo“, – pasakoja M. Kasparavičius.

„Gravity Vilnius“ vadovas atskleidė, kad tokių renginių planuoja surengti ne vieną per metus ir jau dabar derasi su keletu pasaulyje žinomų atlikėjų.

„Norime žmonėms sukurti šventę, kurios jie lauktų, todėl renkamės vakarėlius daryti rečiau, bet jiems kokybiškai pasiruošti“, - sako organizatorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją