„Koncertas bus sudarytas iš keturių skirtingų raundų, kurie kiekvienas turi savo intrigą, bet asmeniškai man labai smalsu pamatyti ir išgirsti, kaip Jarutis dainuos Gjan dainą, o Gjan – Jaručio. Ir, aišku, geriausia dalis – žiūrovai. Jų šūksniai ir sukelti decibelai lems nugalėtoją. Kiek teko dalyvaut „Red Bull SoundClash“ prieš tai – triukšmas būna didesnis, nei per krepšinio varžybas. Šita magija palieka nerealius potyrius. Tie, kas dar nebuvote renginyje, nusiteikite maksimaliai išnaudoti savo kūno instrumentą – balsą. Reikės labai triukšmauti, nes Jūsų balsas čia lems viską“, – pranešime spaudai pasakoja J. Nainys.

Žiūrovai gaus ir muzikos, ir humoro šou

Šio šou vedėjais ne pirmą kartą tampantys Mantas su Jonu – draugai ir nulipus nuo scenos. Tai, anot jų, labai padeda renginių metu, nes kartu praeityje patirti nuotykiai ne tik sukuria tarpusavio chemiją, bet ir leidžia meistriškai patraukti vienas kitą per dantį. Taip gimsta ne vienas juokelis iš tikro gyvenimo, o žiūrovai gauna „du viename“: ne tik muzikos, bet ir humoro šou.

„Vienas kitą gerai pažįstame ir už scenos ribų, o ant scenos mūsų draugystė puikiai atsispindi, mes vienas kitam netrukdome ir ne tiek dirbam, kiek tiesiog gerai leidžiam laiką“, – sako M. Stonkus.

Ar renginio vedėjai turi nuojautą, kas laimės dvikovą? „Justinui ta ne pirmas „Red Bull SoundClash“, matyti ramybė. Bet aš žinau, kad Gjan stipriai gali apkartinti mano bičiulio sėkmę šioje dvikovoje. Greta ruošia staigmeną, slaptą svečią, ir tik aš apie tą svečią žinau, bet tikrai neišduosiu. Ateikit, pamatykit ir palaikykite savo mėgstamą atlikėją“, – su šypsena veide intriguoja J. Nainys.

Nugalėtoją skelbsiantys vedėjai patys jaučiasi laimėtojais

Mūsų šou pasaulio garsenybės neslepia, kad iššūkių, tokių, kaip sulauks J. Jarutis bei GJan Šiaulių arenoje, yra ir jų pačių gyvenimuose. Jonas šiuo metu turi tikslą sportuoti tiek, kad galėtų vasarą koncertuoti be marškinėlių, o Mantas pažadėjo sau šiemet daugiau laiko skirti ramybei: mažiau streso, daugiau miego, laiko sau.

Renginio nugalėtoją skelbsiantys garsūs vyrai, paklausti apie tai, kas jiems patiems yra didžiausi gyvenimo laimėjimai, atskleidė, kuo labiausiai didžiuojasi.

„Didžiausias asmeninis laimėjimas – atradimas veiklos, kuri man labai patinka ir tai, kad vis dar galiu tuo užsiimti“, – sako J. Nainys, kuris šiuo metu užsiima ne tik DJ veikla, bet ir muzikos kūryba bei prodiusavimu.

„Didžiuojuosi šiandiena. Ta pozicija, kurioje dabar esu, kalbant apie šeimą, santykius, sveikatą ir karjerą, visa, ką dabar turiu, yra didžiausias mano gyvenimo pasiekimas“, – neslepia M. Stonkus.

Dvikovoje – griežtos taisyklės

„Šis visame pasaulyje paplitęs renginys vyksta pagal griežtas taisykles, jos nesikeis ir šįkart, todėl visa intriga paliekama dalyvausiantiems dainininkams. Kokius muzikinius ginklus jie pasitelks kovai? Atlikėjų savitumas, kūrybiškumas ir sukuria visą šou intrigą, jau dabar, matydami užkulisiuose svaidomus žaibus, galime drąsiai sakyti, kad kova bus įnirtinga ir nenuspėjama. Ypač įdomu, ar J. Jaručiui pavyks išlaikyti laimėtojo vardą, nes paskutinėje kovoje su Monique būtent jis šventė pergalę“, – sako organizatoriai.

Pirmą kartą renginio istorijoje jis vyks Šiauliuose. Tikimasi, kad į areną palaikyti savo mylimų atlikėjų atvyks gerbėjai iš visos Lietuvos.

„Geriausia žinia, kad šįkart triukšmausime Šiauliuose. Tai mano studijų miestas, mano kaip DJ pradžios miestas. Visada labai gera grįžti ir labai džiaugiuosi, kad šiauliečiams ir miesto svečiams bus paserviruotas toks muzikalus, nuotaikingas meniu“, – teigia J. Nainys.

Atlikėjams teks iš kišenių traukti kozirius

Keturių raundų dvikovos laimėtoją, kaip jau tapo tradicija, nulems tik į Šiaulių areną susirinkusių gerbėjų plojimai, klyksmai, šauksmai, švilpimai ir visi kiti triukšmo kėlimo įgūdžiai. Salėje įrengti garso matuokliai po kiekvieno atlikėjo pasirodymo matuos ovacijų sukeltą triukšmą – laimėtojo karūną užsidės tas, kurio gerbėjai bus aistringesni sirgaliai.

„Red Bull SoundClash“ pirmojo raundo metu J. Jarutis ir GJan atliks jiems abiem parinkto bendro kūrinio savas versijas. Antrasis raundas – „perėmimas“. Atlikėjui pradėjus dainuoti savo dainą, ją turės užbaigti oponentas. Trečioji renginio dalis – labiausiai stebinanti. Čia dalyviai atlieka po tris savo kūrinius netikėtuose, jų įprastos kūrybos žanrus perlipančiose, aranžuotėse. Finalinio raundo metu scenoje pasirodys ir kviestiniai svečiai. Tokiu būdu atlikėjai ištrauks savo kozirius – žvaigždes, su kuriomis atliks bendrus kūrinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją