Nesvarbu, kiek būta kritimų, nuopolių, nesėkmių, klaidų, vingiuotų kelių – labai svarbu niekada nepasiduoti, nesustoti, siekti savo svajonių, tikslų ir – visada pirmyn, rašoma atlikėjos pranešime spaudai.

Žodžius ir muziką visoms savo dainoms rašo pati atlikėja. Naujausią dainą „Pirmyn“ aranžavo taip pat labai talentingas muzikos prodiuseris ArtG. Tai nebe pirmas Dangės ir ArtG darbas. Jų bendri darbai „Leisk nepaleist“, „Ji skrenda lengvai“, „Tik mylėt gyvenimą šiandien“ pasiekė labai daug klausytojų širdžių ir gavo puikius įvertinimus.

Dangė 2018 metais vykusiuose Šiaulių apskrities muzikos apdovanojimuose „ŠAMA“, tapo Šiaulių apskrities metų atlikėja. Tai didelis postūmis, įvertinimas, atlikėja labai laiminga ir sėkmingai, žingsnis po žingsnio, tęsia savo muzikinį kelią.

Dainos „Pirmyn“ vaizdo klipą nufilmavo kino režisierius Ruslan Korostenskiy. Tiek dainų kūrėjai, tiek režisieriui labai svarbu savo darbuose perduoti ir fiksuoti emociją, tikrą jausmą, energetiką – kuo jie ir dalinasi šiandien.

Įvertinkite kūrinį:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)