Lietuvos žmonės galėjo siųsti pačias įvairiausias savo idėjas, kaip norėtų „pamylėti“ save, o mes padėjome jiems tuos norus išpildyti. Pagrindinis reikalavimas buvo, kad noras būtų įgyvendinamas ir būtų tikra meilės sau išraiška”, - pasakojo ZIP FM programų direktorė Simona Albavičiūtė. ZIP FM komanda sulaukė tūkstančių norų ir idėjų, kaip būtų galima paminėti „Pamylėk save“ dieną.

Akcijos metu buvo padovanota popuriariųjų Radistų ir Jovani kompaktinių plokštelių su parašais, trys plaukų stiliaus pasikeitimai merginoms, vieno mėnesio trukmės šokių pamokos, o du klausytojai buvo pakviesti į studiją vesti laidų su savo numylėtiniais radijo laidų vedėjais Orijumi ir Radistais. ZIP FM komanda pildė ir kitus klausytojų norus nuo taip trokštamos tatuiruotės iki bilietų į kiną. Galima tikėtis, kad tokia šventė taps kasmetine ir kiekvienas žmogus stengsis pirmiausia pamylėti save ir tuomet laukti meilės iš kitų.

Patys keisčiausi pageidavimai nustebino net visko mačiusius Radistus: „Iki šios dienos pamylėti save žinojome tik vieną būdą, o pasirodo malonumą galima patirti ir trinant plaukus į ZIP FM mikrofoną“, - juokdamiesi komentavo Radistai.

„ZIP FM“ savo klausytojams taip pat paruošė nuoširdumo ir juoko kupiną sveikinimą „Pamylėk save“ dienos proga – video, kuriame dainuoja karaoke. Jie atliko John Newman dainą „Love me again“ negirdėdami savęs, tad dainavo iš visos širdies ir ypač iš visos gerklės. Kaip teigia vedėjai, jie nėra tobuli, tačiau myli save ir skatina savo klausytojus taip pat pamilti ir dažniau palepinti save.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)