„Dalis Robbie gerbėjų bilietus pirko, pasinaudoję vakar artisto interneto svetainėje paskelbta išankstine nuoroda. Kiti internete ir kasose nuo pat ryto perka šiandien – vienu metu svetainės sistema suletėjo bet atlaikė šį antplūdį - sakė bilietus į Robbie Williamso koncertą platinančios bendrovės atstovas Simonas Sudaras.

Iki penktadienio pusiaudienio jau nupirkta daugiau nei 80 procentų visų platinamų bilietų į pirmą kartą Lietuvoje viešėsiančio britų dainininko koncertą. Visi stovimi bilietai į koncertą – jau parduoti.

Robbie Williamso kvietimas į koncertų turą „Let Me Entertain You“:

„Žiūrovų susidomėjimas – toks, kokio Lietuvoje nepamename. Tokiu greičiu bilietai nebuvo perkami net tada, kai paskelbėme apie „Red Hot Chili Peppers“ pasirodymą Lietuvoje. Labai tikėtina, kad bilietų neliks dar šiandien ar per artimiausias dienas“, - komentavo koncerto rengėjai “Live Nation Lietuva”.

Šiuo metu dar galima įsigyti sėdimus bilietus į koncertą, kainuojančius nuo 273 litų, arba į stovimą fanų zoną „Golden Circle“ - šie bilietai kainuoja 515 litų.

Robbie Williamsas Lietuvoje surengs koncertų turo „Let Me Entertain You“ šou. Šios gastrolės, kuriose skambės populiariausi britų atlikėjo hitai, vyks kitų metų pavasarį. Iš viso suplanuota tik 14 šio turo koncertų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)