„Vasara taip greit prabėgo, kad, rodos, vos spėta mirktelėti. Laiko stigo tiek poilsiui, tiek asmeniniam gyvenimui, net įrašų studiją vis aplenkdavome. Nors dar neišblėso praėjusių koncertų euforija, suprantame, kad jau galime kiek nurimti, atsikvėpti nuo intensyvaus darbų tempo ir pagaliau ramiai drauge susėsti prie naujų muzikinių įdėjų bei kūrybos“ – kalbėjo Giedrė.

Artimiausiuose grupės planuose intensyvus pasiruošimas žiemos sezonui, programų bei įvaizdžių papildymai ir naujų dainų kūryba, rašoma pranešime spaudai.

„Koncertinio sezono įkarštyje labiausiai pasiilgstu kūrybinių procesų. Nekantrauju grįžti į įrašų studiją ir ieškoti naujų, įkvepiančių skambesių. Muzika man kaip kvėpavimas, visada kažko klausausi, visada kažką niūniuoju ir noriu, kad mūsų muzika paliestų kuo daugiau klausytojų. Žinoma, grupėje esant trise, kūrybiniai procesai užtrunka ilgiau, tačiau jie ne tik sudėtingesni, bet ir daug įdomesni bei suteikiantys daugiau spalvų ir galimybių“, – mintimis dalijosi Monika.

Vasaros metu kiek atsiraukusi nuo grupės koncertinės veiklos, Akvilė neslepia, kad net trumpa pertrauka neleido užsimiršti: „Atrodo net nuotoliniu būdu dalyvavau kiekvienoje grupės repeticijoje, koncerte, norėjau žinoti kaip sekėsi kiekvienas pasirodymas, kokios žmonių reakcijos ir pačių emocijos lydėjo. Bet tuo pačiu džiaugiausi galėdama pilnai išbūti tą ypatingą nėštumo periodą ramybėje, atsiribojusi nuo streso ir darbų“.

Šiuo metu motinyste besidžiaugianti Akvilė atvira – tiek atsiduoti muzikinei veiklai kaip iki sūnaus gimimo jau bus tiesiog neįmanoma, bet su nekantrumu laukia žiemos sezono, kuomet ir vėl su kolegėmis drauge lips į sceną: „Motinystė viską pakeičia – prioritetai, požiūris, viso pasaulio supratimas dabar jau kitoks. Savo laiką pradedi daug labiau vertinti, renkiesi, kam jį skirti. Bereikšmiams darbams tiesiog nebelieka laiko, dėl to neabejoju, kad visi laukiantys koncertai bus ypatingi, o muzikinė veikla įkvepianti ir dar labiau puošianti gyvenimą“.

Besidžiaugdamos į sceną grįžtančia Akvile, merginos pristato nuotraukų seriją iš fotosesijų ciklo, kurį taikliai perteikė talentingoji fotografė Monika Remeikytė.

„Pramogų sektorius yra labai visapusiškas ir sezoniškas. Ši fotosesija puikiai atspindi rudenį mūsų profesijoje. Šiuo metu trumpam nusimeti sceninius blizgučius, surimtėji ir susitelki į pasiruošimą. Tampi vadybininku, kūrėju, minčių generatoriumi, stilistu, viskuo, kuo reikia, kad artėjančiame sezone spindėtum dar ryškiau“, – darbo užkulisių paslaptimis dalijosi Giedrė.

Ypatingą nuotraukų nuotaiką išpildyti padėjo žvitri Gretos Žvinklytės akis, pasitelkusi Scale11 kūrėjų rankų darbo kostiumus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją