V. Baumila ir S. Vasilevskytė nuo pat pirmojo pasirodymo projekte buvo linksniuojami kaip vieni iš favoritų ir kaskart sulaukdavo didžiulio žiūrovų bei komisijos palaikymo. Dainininkas V. Baumila pasakoja, kad duetas su jauniausia projekto dalyve gimė visiškai atsitiktinai, o iš anksto apie tokią sėkmę jis nebūtų net pagalvojęs.

„Aš tiesiog užsiminiau apie Sofiją prodiuseriams, prisiminęs jos įsimintinus pasirodymus kituose projektuose. Nuo tos akimirkos viskas vyko neįtikėtinai sklandžiai – mums bendrauti nebuvo jokių sunkumų. Abu mėgstame panašią muziką, žavimės profesionaliais vokalistais bei suprantame, kad norint pasirodyti gerai, reikia daug dirbti“, – apie pergalingą duetą pasakoja V. Baumila.

Kaip rašoma spaudos pranešime, dainininkas prisipažįsta, kad dalyvaujant projekte ne kartą teko lieti prakaitą, o ruošiant kai kuriuos pasirodymus net perlipti per save.

„Maniau, kad scenoje esu darbštus, bet keliais aspektais Sofija ženkliai pirmavo. Jos užsispyrimas bei didžiulė motyvacija leido man prisiminti jau užmirštas pamokas. Štai, atgaivinau savo šokio arsenalą, ėmiausi kūrinių, kuriuos anksčiau gal būčiau net dvejojęs sudainuoti“, – atvirauja dainininkas.

Pergalę projekte „Dvi kartos“ iškovojęs duetas buvo apdovanotas 5000 Eur piniginiu prizu. V. Baumila jau nusprendė, kad iš laimėtos sumos sau nepasiliks nė euro, o ją paskirtys geriems tikslams. Viena dalimi jis ketina prisidėti prie Sofijos dainos išleidimo, o kitą paaukoti. Atlikėjas, pats auginantis vieną žymiausių šalies šunyčių Bitę, niekada neslėpė dėmesio ir meilės gyvūnams. Projekte uždirbtus pinigus Vaidas nusprendė skirti savanoriška beglobių gyvūnų globa, gelbėjimu ir gydymu užsiimančiai organizacijai „Tautmilės prieglaudėlei“.

Nors pergalė saldi, atlikėjas nėra linkę sėdėti ant laurų. Jau liepos 10 d. sostinės Valdovų rūmų Didžiajame kieme Vaidas, kartu su pučiamųjų instrumentų orkestru, surengs gyvo garso pasirodymą. Pirmoji ypatingo vakaro viešnia – jaunoji dainininkė S. Vasilevskytė. Duetas kartu atliks projekte pergalę atnešusį kūrinį „Karolis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)