Didžiulio populiarumo sulaukusi merginų grupė buvo tapusia tokia populiaria, kad galėjo didžiuotis rekordiniais įrašų pardavimais, o koncertinė veikla buvo tapusi kasdienybe. Ne kartą interneto platybėse buvo galima surasti ir įvairių žmonių prikeltų nelegalių įrašų su grupės dainomis, rašoma pranešime spaudai.

„Mokinukės“ – Simona Nainė, Ieva Vaitiekūnienė, Irūna Puzaraitė-Čepononienė, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Kristina Šerkšnienė bei Rūta Žilionytė – nusprendė sugrįžti į sceną ir jau kovo 9 dieną surengti įspūdingą koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Šiandien grupė džiaugiasi pristatydama dainų rinkinį „Klasės susitikimas“. Pasak grupės narių, tai simboliška žingsnis.

„Jeigu nutiko taip, kad kurios nors dainos žodžiai prisimiršo – dabar pats metas juos pasikartoti, kad kovo 9 dieną „Klasės susitikimas“ būtų sklandus ir visi kartu galėtume dainuoti. Pažadame, kad laukia tikrai geras vakaras!“ – intriguoja „Mokinukės“.

Kovo 9 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje laukia išties įspūdingas šou – jau daugiau nei pusmetis grupės narės pluša įrašų studijoje, šokių repeticijose, o prie įspūdingo šou prisideda geriausi šalies scenografai. Vieninteliame pasirodyme „Mokinukės“ žada surengti kokybišką šou, pripildytą nostalgijos.

„Manau, kad geriausias žodis apibūdinti visa tai, ką šiuo metu ruošiame – „nostalgija“. Tikiuosi, šis jausmas sugrąžins ir gerbėjus, kurių „Mokinukės“ turėjo labai daug“, – atvirauja ilgametė grupės vadovė L. Lapkauskaitė.

Šiandien pristatomame geriausių kūrinių rinkinyje „Klasės susitikimas“ muzikos pasiklausymo platformose klausytojai suras tokiu kūrinius kaip „Melagis“, „Bye Bye“, „Aš ir mano mergaitės“, „Mažytis mielas“ ir daugelį kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją