„Tai jau ketvirtas mano vaikas“, – pristatydamas dvejus metus kurtą albumą kalbėjo Donatas. Šį albumą D. Montvydas įrašė dirbdamas kartu su švedais, tad jį vadina skandinaviškos kokybės skambesiu.

Nemažai pastangų ir jėgų į šį albumą įdėjo ir Gytis Valickas-Echoes. „Dvejus metus praleidome rūsyje“, – šyptelėjo dainininkas.

„Apskritai albumo „masteris“ padarytas su švedais Stokholme. Kai kurios dainos buvo įrašytos ir mano studijoje, tačiau visi paskutiniai darbai dėl kokybės ir techninių galimybių buvo daryti Stokholme“, - pasakojo atlikėjas.

„Apskritai galiu pasakyti, kad tai vienas brangiausių albumų, – nebijojo įvardyti Donatas. – Bet jei nori kokybės, turi investuoti.“ Donatas nusijuokė, kad šis albumas kainavo tiek, kad drąsiai būtų galėjęs įsigyti automobilį.

Albumo fotosesijoje Donatas pasipuošė tatuiruotėmis, pats įvaizdis – tamsus. „Tatuiruočių meistrė tą dieną su manimi dirbo šešias ar septynias valandas. Tatuiruotėse yra dainų pavadinimai“, – atskleidė D. Montvydas.

Albume – dvi dešimtys dainų, nors atlikėjas jų turėjo apie keturiasdešimt. „Iš jų išsirinkau pačias geriausias ir didžioji dalis yra mano, tad visos tikrai yra brangios“, – šyptelėjo Donatas.

Prieš savaitę šis albumas pasirodė viešoje erdvėje, tačiau jį įsigyti galima tik atlikėjo turo metu, kuris jau įpusėjo. Vis dėlto tiems, kurie nedalyvaus turo koncertuose, nereiktų nusivilti, nes kiekvienas norintis gali jį įsigyti internetinėje muzikos platformoje.

2012 metais Donatas pristatė pirmąjį savo albumą. Jis neslepia, kad tai buvo vaikystės svajonė, nes labai norėjosi rankose spausti savo dainų albumą. Šį albumą jis vadina meno kūriniu: šriftas, tekstas, spalvos, ta pati plastmasė - viskas yra svarbu.

Beje, Italijoje ir Šveicarijoje bus platinamas Donato „eurovizinis“ singlas. Ar šis albumas „išplauks“ į tarptautinius vandenis - dar nėra aišku, tačiau tokia galimybė neatmetama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)