Vos prieš porą mėnesių susibūrę savo srities profesionalai ilgai nelaukę startuoja įrašę savo pirmąjį debiutinį singlą: „Labai džiaugiames, kad pagaliau tai padarėme. Teko įdėti nemažai sunkaus darbo valandų, bet visi žinome, kad tai atsipirko. Tikimės, kad išgirdus mūsų kūrinį jis ilgam įstrigs atmintyje. Niekas nežino, bet galbūt kažkada ateityje mūsų pirmasis singlas daugeliui taps sinonimu vasarai. Dirbant prie šio kūrinio, stengėmės kuo labiau sekti pasaulines tendencijas ir išlaikyti aukštą, vakarietiškai muzikos industrijai būdingą kokybės lygį. Nuoširdžiai tikimės, kad pirmoji mūsų daina nepaliks nė vieno abejingo, tačiau daugžodžiauti nenorime. Tegul mūsų darbai kalba patys” - kalbėjo grupės lyderis Petras Daunys.

„Tai daina apie jauną merginą klajoklę, kuri ieško savo vietos po saule, mėgaujasi gyvenimo teikiamais malonumais, o savo jaunyste bei žavesiu užkrečia kitus. Dainoje nėra vietos poilsiui, todėl ji skirta veržliems, atsipalaidavusiems ir linksmintis mėgstantiems žmonėms. Ir apskritai, galiu drąsiai teigti, kad įsimylėjau šią dainą” – dainininkui Petrui antrino grupės vokalistė Milda Rasilavičiūtė.

„Mini Jack“ kūrinys - DELFI skaitytojų teismui:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)