„Nenorime atskleisti visų kortų, tačiau jau greitai ir vėl planuojame išvyką į Angliją, kur tęsime pradėtus darbus: vaizdo klipo filmavimo aptarimus, reklamas ir naujos dainos įrašus“, – sako Oksana.

Dainos „OOh la la“ žodžius sukūrė Jim Dooley, Danny Saxon, Mark James, o įrašyta ji įrašų kompanijoje „Finest Hour“.

„Daina alsuoja pozityvia šiluma ir energija, ta proga kartu su kompanija Floaty.lt pristatėme be galo saldžių, ryškių ir išskirtinių maudymosi kostiumėlių kolekciją bei populiariausius vandens žaislus, kuriuos jau spėjo pamilti visas pasaulis. Išbandėme visai kitokį įvaizdį, kuris mums begalo patiko! Ryškūs, žaismingi, uždari maudymosi kostiumėliai dekoruoti ledų porcija, priminė apie karštą vasarą prie baseino nerūpestingai leidžiant laiką su didžiuliais vandens žaislais. Juk vasara skirta ryškioms spalvoms. Per fotosesiją neapseita ir be nuotykių. Praradusi lygsvarą, ne kartą vos nenukritau nuo milžiniško vienragio“, – pasakoja grupės lyderė.

Dainą išgirsti galite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)