Muzikinis vaizdo klipas nufilmuotas Klaipėdoje, prabangiuose privačiuose apartamentuose. Kuriant klipą naudota įvairi apšvietimo ir naujausia filmavimo technika.

Pirmą kartą „Pop Ladies“ merginos klipui kurti pasirinko su Rusijos rinka dirbančią klipo režisierę Vilmą Zalanskaitę ir jos filmavimo komandą. Vilma jau kelis metus mokosi pas įžymius Kijevo ir Maskvos režisierius bei muzikinių klipų kūrėjus.

„Pop Ladies“ prisipažino, kad pasirinko V. Zalanskaitę būtent dėl kitokio požiūrio į klipų filmavimą bei pateikimą.

Pasak pačios Vilmos Zalanskaitės, ji buvo sužavėta, kad šios grupės merginos realiame gyvenime yra tokios pat jausmingos, energingos, mylinčios, kaip ir jų atliekamos dainos. Vilma pasakoja, kad atlikėjos klipo filmavimo metu labai profesionaliai ir su užsidegimu atliko visus sumanymus.

2015–ųjų žiemą nufilmuotas ir daugiau nei pusmetį brandintas bei tobulintas klipas leis ištikimiems „Pop Ladies“ gerbėjams pamatyti visai kitokias dainininkes. Čia atsiveria durys į tikras, labai jautrias ir kartais tokias skausmingas emocijas.

Kviečiame pasiklausyti dainos ir įvertinti muzikinį klipą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)