Kartu su originalu savo kūrinio versijas šiam darbui pasiūlė prancūzas Michel Saurin žinomas Essence of Time slapyvardžiu bei Sankt Peterburgo pogrindžio atstovas Express Cadillac. Lietuvių liaudies motyvais pagardintą gilaus skambesio kompoziciją jau galima išgirsti visose didžiosiose muzikos klausimosi platformose bei parduotuvėse, rašoma pranešime spaudai.

Kūrybingi 2021-ieji

Po Justin Cholewski slapyvardžiu pasislėpusiam Justinui Chachlauskui pastarieji metai buvo ypatingai sėkmingi. Vos pasirodžius singlui „Saulele“ dėl interviu su prodiuseriu susisiekė įtakingas Australijos muzikos, meno bei kultūros žurnalas „The Partae“. Prieš kelias savaites jo vardas buvo įtrauktas į techno muzikos madas diktuojančios įrašų kompanijos „Drumcode“ atlikėjų sąrašą. Išleistas kartu su legendiniais japonų būgnininkais Kodo bei Detroit techno krikštatėviu Kevin Saunderson įrašytas kūrinys „Before The Storm“ ir tai tik maža dalis visų darbų įvykdytų šiais metais.

„Geriausiai jaučiuosi, kai vienas darbas seka kitą. Suvokiu savo kūrybiškumą kaip raumenį – jį reikia pastoviai treniruoti,“ – atvirauja Justinas.

Rūta Loop: darome tai, kas mums patinka

Šiuo metu atlikėja Rūta Loop įrašinėją naują EP albumą. Jis nebus panašus į tai, kaip skamba kartu su Justin Cholewski įrašytas singlas, tačiau atlikėja pripažįsta, kad domėjimasis įvairiais žanrais ir tokie projektai padeda tobulėti bei atrasti geriausias jos pačios puses.

„Su Justinu susipažinome visai kitomis aplinkybėmis, dėl visai kitų darbų, tačiau pradėję bendrauti ir rodyti savo kūrybą, supratom, kad galime kažką kartu nuveikti. Man liaudies muzika visada buvo artima, o tokio pobūdžio elektroninė muzika patraukė vėliau. Kodėl gi to nesujungus į vieną?! Taigi džiaugiuosi, kad su Justinu lyg ir nieko baisiai nesiekdami, darome tai, kas mums patinka“.

Bendrą Justin Cholewski ir Rūta Loop kūrinį galima išgirsti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)