Gimtadienį švęsianti radijo stotis diskžokėją ir elitinį modelį, sėkmingai besisukančią tarp šokių aikštelių ir žurnalų viršelių – Miss Nine – į Vilnių balandžio 5-ąją prisivilios iš kitos pasaulio pusės – tiesiai iš turo po Šiaurės Ameriką. Dar praėjusį savaitgalį Miss Nine žvaigždė ryškiausiomis spalvomis žibėjo pagrindinėje Majamio festivalio „Ultra Music Festival“ scenoje.

Įgarsinti radijo stoties dešimtmečio Miss Nine pakviesta neatsitiktinai. Didžėja jau ketvirtus metus iš eilės yra „Power Hit Radio“ laidos „Power Partyzone“ rezidentė, kurios miksai „Around 9“ radijo bangomis yra transliuojami kartą per mėnesį.

Tiesa, miksai daugiau nei 35 pasaulio radijo stotims – tik maža dalelė devyndarbės Miss Nine veiklos sričių. Didžėja randa laiko ir leidybai, vadovauja nuosavai įrašų kompanijai „925 Music“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją