„Esu pagerbtas ir labai džiaugiuosi šia naujiena... Ačiū @britneyspears... esi vienas labiausiai bebaimių, stipriausių, geranoriškiausių ir tyriausių mano sutiktų žmonių... man visuomet patiko ir visuomet patiks su tavimi dirbti...“, – pristatydamas „Mind Your Business“ savo „Instagram“ paskyroje rašė will.i.am.

Anksčiau abi šios žvaigždės kartu įrašė dainą „Big Fat Bass“, kuri buvo įtraukta į 2011 m. pasirodžiusį Britney albumą „Femme Fatal“. Reperis will.i.am taip pat puikuojasi 2013 m. išleisto dainininkės albumo „Britney Jean“ vykdomųjų prodiuserių sąraše. Tais pačiais metais Britney ir will.i.am pristatė pasaulinį hitą „Scream & Shout“.

Šią vasarą, po kone dešimtmečio pertraukos, will.i.am sugrįžta kaip solo atlikėjas. Jis jau pristatė ir kitą singlą pavadinimu „The Formula“. Šis kūrinys įrašytas bendradarbiaujant su „Formulė 1“. Reperis buvo pasirinktas kaip oficialus lenktynių atlikėjas.

Tiek „The Formula“, tiek „Mind Your Business“ pranašauja penktąjį solinį will.i.am albumą. Pastarasis jo albumas išėjo 2013 m.

Tuo tarpu Britney Spears 2022 m. bendradarbiavo su Eltonu Johnu. Jiedu išleido kūrinį „Hold Me Closer“. Tuo tarpu solinė Spears kūryba pasirodė jau gana seniai – 2016 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją