J. Jackson buvo priversta sustabdyti visus pasaulinio turo „Unbreakable Tour“ pasirodymus dėl nėštumo, kuris dainininkei nebuvo lengvas. Kaune atlikėja turėjo pasirodyti 2016 metų balandžio 22 dieną.

Lietuvoje buvo pasiūlyta atgauti pinigus arba keliauti į M. Carey koncertą

Atšaukus J. Jackson koncertą buvo pranešta, jog bilietus įsigiję asmenys gali atgauti pinigus arba keisti juos į Mariah Carey pasirodymą, kuris Kaune buvo surengtas praėjusių metų balandį.

Įmonės „Live Nation Lietuva“, organizavusios J. Jackson koncertą, atstovas Aivaras Gelžinis DELFI tikino, jog Kaune turėjęs įvykti koncertas buvo ne atidėtas, o atšauktas. „Pinigai už įsigytus bilietus buvo grąžinti visiems asmenims, kurie dėl to kreipėsi. Galbūt galime teigti, jog buvo keli asmenys, kurie nesikreipė ir neatgavo pinigų, tačiau tai greičiausiai vos keli asmenys“, – tikino A. Gelžinis.

Jo tikinimu, buvo ir tokių, kurie pasinaudojo galimybe sukeisti bilietus ir keliauti į M. Carey pasirodymą.

Ne visi gerbėjai liko patenkinti organizatorių darbu

Užsienio naujienų portale TMZ.com pasirodė žinia, jog įpykę gerbėjai dėl įmonės „Live Nation“ veiksmų kreipėsi į teismą dėl to, jog po aštauktų koncertų jiems nebuvo grąžinti pinigai.

A. Gelžinio tikinimu, užsienio šalyse koncertus organizuoja kiti asmenys, tad Lietuvos „Live Nation“ biuras neatsako už jų paslydimus. „Mes dirbame tik Lietuvoje“, – tikino lietuviškojo „Live Nation“ biuro atstovas A. Gelžinis.

Portale TMZ.com teigiama, jog užsienio organizatoriai, skirtingai nei Lietuvoje, buvo paskelbę, kad J. Jackson turas yra atidedamas, o ne atšaukiamas.

Tiesa, net ir Lietuvoje po žinios apie stabdomą turą pirmiausia buvo pasirodžiusi žinia, jog koncertas tik nukeliamas, o ne atšaukiamas.

„Šį rytą gavome laišką iš Janet Jackson atstovų – koncertai Europoje nėra atšaukiami, jų datos nekeičiamos. Internete šiomis dienomis gali sklisti įvairių gandų, bet vienintelės oficialios naujienos yra tokios – Janet Jackson atvyks į Kauną ir surengs puikų šou gerbėjams, kurio jie nekantriai laukia jau nuo rudens, kai paskelbėme jo datą“, – 2016-ųjų sausio pradžioje teigė Janet Jackson pasirodymą rengusio didžiausio Baltijos šalių koncertų organizatoriaus „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.

Apie tai, jog koncertas atšaukiamas, buvo pranešta likus vos mėnesiui iki jo. Primename, jog bilietai į šou buvo pradėti pardavinėti iki galimos J. Jackson viešnagės Lietuvoje likus pusmečiui.

Turą atšaukė dėl motinystės

Tuomet, kai buvo sustabdytas J. Jackson turas, pasklido įvairių žinių apie dainininkę galimai slegiančias sunkias ligas, tačiau netrukus pati atlikėja paviešino tikrąsias priežastis.

„Sveiki, bičiuliai! Kaip jau žinote, rugpjūtį pradėjau pasaulinį koncertų turą. Pirmiausiai noriu padėkoti gerbėjams už tai, kad atėjo į koncertą. Ačiū jums“, – savo Twitter paskyroje paskelbtame vaizdo įraše tuomet sakė 49 metų atlikėja.

„Jūsų dėka tikrai mėgavausi kiekvienu vakaru. Tačiau įvyko netikėti pokyčiai. Noriu pranešti, kad mes su vyru planuojame šeimą, tad turiu atidėti turą. Prašau, supraskite, tai labai svarbu. Turiu ilsėtis, tokie gydytojų nurodymai. Tačiau jūsų nepamiršiu. Tęsime turą, kai tik galėsiu“, – toliau sakė žvaigždė.

Vėliau ji darkart dėkojo gerbėjams ir koncertų organizatoriams bei tikino, kad dar tikrai surengs koncertus, kaip anksčiau ir buvo planuota.

Atlikėja susilaukė sūnaus Eissa.

Neseniai J. Jackson vėl atnaujino savo pasaulinį turą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)