„Grojome ir kūrėme dar būdami mokykoje, o paskui nesimatėme ilgus metus, nes Ramūnas gyveno Anglijoje. Neseniai sulaukiau žinutės, jog jis grįžta gyventi į Lietuvą. Tuomet susitikome ir nusprendėme prisiminti senus laikus ir skirti keletą dienų kūrybai. Kuriant vienas iš gitarinių akordų labai priminė jaukiausias ir gražiausias žiemos šventes, taip gimė nauja daina „Kalėdos Atėjo”, – pasakojo Tomas Legenzovas.

„Tai daina apie kalėdinį prisiminimą ir sutiktą meilę, kopas bei tikrą džiaugsmą sulaukus stebuklo! Nors laiko tikrai buvo labai nedaug ir net kilo minčių dainą leisti kitais metais. Kartu nutarėme, jog daina turi skambėti jau dabar, o tobulumui niekada nebus ribų. Tai nuoširdus, paprastas, širdį sušildantis kūrinys. Klausysime jo ir patys kartu su artimaisiais per šventes”, – sakė Ramūnas Smilgys.

„Klipo vizualizacija taip pat labai paprasta, jei gerai įsižiūrėsite, pamatysite ir įsimylėjelius apie kuriuos dainuojame ir du muzikantus prie eglutės, kurie ir sukūrė dainą”, – sako Tomas.

Įrašyti ir suprodiusuoti dainą padėjo muzikos prodiuseris Germanas Skoris, Tomas Legend grupės narys Martynas Stoškus įrašė būgnų partiją, bosą – Danielius Juodis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją