Koncertas turėjo būti dainininko sugrįžimas – prieš tris savaites L. Capaldi atšaukė tris koncertus, nes „norėjo pailsėti ir atsigauti po sveikatos problemų“.

Nors minia dainininką ir priėmė labai šiltai, jo balsas netrukus pradėjo keistis.

„Glastonberi, man labai gaila. Pykstu ant savęs“, – atsiprašė dainininkas.

Gerbėjai atlikėjui išreiškė palaikymą – norėjo, kad žinotų, jog nieko čia baisaus, ir jį palaiko. Pažymima, kad tokios palaikančios ir saugios atmosferos festivalyje galima tik pavydėti. Pasirodymo pabaigoje L. Capaldi samprotavo, jog galbūt jam reiktų kurį laiką atsiriboti nuo viešo gyvenimo ir persikrauti.

„Toks jausmas, kad antrą kartą per kelias savaites papuoliau į duobę. Greičiausiai šiais metais mane matysime žymiai mažiau, o gal net ir dar ilgiau. Kai grįšiu, tikiuosi, kad dar būsiu įdomus“, – kalbėjo L. Capaldi.

Kai grupė grojo dainą „Someone You Love“, dainininkas praktiškai visą laiką pratylėjo, už jį dainavo publika. Vaizdo įrašą galima pamatyti ČIA.

„Visada apie tai svajojau. Jeigu daugiau gyvenime nebeteks to patirti, žinosiu, kad kartą vis tiek pavyko“, – atsisveikindamas džiaugėsi dainininkas.

L. Capaldi drąsiai viešai kalba apie savo kovą su nerimu ir populiarumo naštos iššūkiais. Praeitais metais jam buvo diagnozuotas Tourette sindromas, o „Netflix“ platformoje neseniai pasirodė filmas apie jo psichinės sveikatos iššūkius.

„Kai mane ištinka panikos ataka, atrodo, kad netenku proto, prarandu ryšį su realybe. Negaliu kvėpuoti. Nejaučiu, kad įkvėpčiau orą. Pradeda svaigti galva. Atrodo, kad joje kažkas dedasi. Pila prakaitas. Žinau, kad toks jau esu, ir nieko nebepadarysi“, – yra sakęs dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją