„Galiu pasakyti, jog pastarieji metai mano karjeroje buvo itin geri. Aš nuo pat pradžių sakiau, kad visų dalykų sieksiu palengva, mažais žingsneliais. Dabar, kai scenoje jau esu 18 metų, galiu pasakyti, kad pavyko pasiekti visai nemažai: platininiai ir auksiniai albumai, apdovanojimai, publikos įvertinimas. Tačiau dabar laukia kelios svarbios progos“, – pranešime spaudai pasakoja R.Aleksandrovičius.

Pasak atlikėjo, balandžio 10-ąją savo gimtajame Panevėžyje jis surengs specialų koncertą.

„Bilietai visiškai išparduoti likus savaitei iki renginio. Man tai labai malonu pranešti. Be to pastebiu, kad į mano pasirodymus vis dažniau renkasi jaunesnė publika, neseniai atradusi senąją estradą, – mintimis dalijasi Radži. – O tai geriausias atkirtis kritikams, kurie vis mėgsta pakalbėti, jog mano karjera baigsis, nes netrukus išmirs manęs klausanti auditorija.“

Šiuo metu bene labiausiai džiuginanti naujiena dainininko gyvenime – išleidžiama pirmoji jo vinilinė plokštelė. Pats Radži sako, kad įamžinti muziką tokiame formate turėtų būti kiekvieno muzikanto siekiamybė:
„Man atrodo, kad išleisti vinilą – didelis prestižas. Tai tarsi mano kūdikis. Mados juk sukasi ratu, tad gal netrukus vėl visi norės dainų klausyti per patefonus, o ne skaitmeniniame formate.“

R.Aleksandrovičius neslepia, kad jo pirmoji vinilinė plokštelė išleidžiama itin ribotu tiražu – bus tik 100 vienetų.

„Žinau, kad žmonės jau dabar domisi ir nori turėti ją savo kolekcijose. Tačiau kol kas vinilas bus parduodamas tik mano koncerte Panevėžyje, balandžio 10-ą dieną. Spėju, kad dalis vinilinių plokštelių išvyks pas kolekcionierius į užsienį. O pats kopiją pasikabinsiu garbingiausioje vietoje, šalia kitų apdovanojimų“, – atvirauja Radži.

Šioje vinilinėje plokštelėje esantiems kūriniams tekstus rašė neseniai Anapilin iškeliavęs Gintaras Zdebskis. Anot Radži, jis kūrėją vadina vienu iš muzikinių tėvų.

„Visada būsiu dėkingas savo mamai Vidai, be kurios mano muzikinio kelio nebūtų. Taip pat Arūnui Valinskui, kuris visada manimi tikėjo ir padėjo, bei Gintarui Zdebskiui, kuris buvo ir mano vadybininku, ir tekstų autoriumi, ir tiesiog muzikiniu vedliu. Tad vinilinę plokštelę, išreikšdamas padėką, noriu paskirti Gintarui. Ačiū, kad prirašėte tiek dainų man ir visada manimi rūpinotės“, – jautriai kalba 37-erių R. Aleksandrovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją