Visos improvizacijos formos yra įmanomos, tad kiekvieno eksperimento metu muzikuojantis trio su klausytoju virsta kvartetu, rašoma vakarėlio organizatorių pranešime spaudai.

Folkloriniai bandžos garsai susipina su sintetiniais intrumentais, sudarydami melodingą ir harmoningą duetą, o jiems pritariant būgnais, sukuriamas ritmingas muzikinis bangavimas.

„Firm & Wagen“ grupė susikūrė Weimare 2005 metais. Yra išleidę „Welttournee der Jahreszeiten“ (World Tour of the Seasons) CD 2006-aisiais. Po metų pertraukos vėl dirba ir kuria muziką kartu Muinchene.

Nuo pat grupės įsikūrimo buvo daug kalbų ir norų atvažiuoti į Lietuvą koncertuoti. Ir pagaliau, šį gegužės mėnesį, jie čia - su savo programa „Alarm Tour in Lithuania“.

„Firm & Wagen“ turui Lietuvoje kooperuojasi su video menininku Sauliumi Paliuku, kurio videoprojekcijos papildys muzikines interpretacijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją