Šeštadienio naktį po „Exit Vilnius“ stogu taip pat triumfuos grožis. Naują spektaklį pristatys egzotiškos klubinio teatro „Freak Show“ šokėjos, tampančios klubo šeštadienių vizitine kortele.

Su dainomis ir energija

Ką tik iš turo Australijoje į Europą sugrįžusi Miss Nine turi aiškią viziją, kaip turi atrodyti geras vakarėlis. „Grosiu naujausius klubinius kūrinius, tarp kurių – ir mano pačios švieži garso takeliai. Tikėkitės daug energijos ir vokalų“, – perspėja žavioji viešnia.

Scenoje skambės ir vienas paskutinių Miss Nine darbų – galingas ir publikos giriamas „Turn Up The Love“.

„Visada baisu paleisti į pasaulį kiekvieną naują kūrinį, todėl nepaprastai džiaugiuosi pozityviais atsiliepimais, kurių sulaukė šis mano kūdikis“, – motinystės džiaugsmais dalinasi Miss Nine, savo grojimų tvarkaraštį derinanti su ne mažiau įtempta modelio karjera.

Kita sostinė – Las Vegasas?

Savo grožiu ir šokių muzika pasaulio šokių aikšteles džiuginanti Miss Nine, paprašyta įvardinti įsimintiniausią renginį, pirštu beda į šiųmetę Majamio „Ultra Music Festival“ fiestą.

„Pasirodymas pagrindinėje tokio kalibro festivalio scenoje – tikrų tikriausias svajonės išsipildymas. Įspūdžius paryškino neįtikėtina renginio atmosfera ir festivalio vieta“, – pasakoja atlikėja.

Anot Miss Nine, EDM muzikos skambesys šiuo metu sprogdina klubus visame pasaulyje. „EDM sėkmė Amerikoje suteikė šiam skambesiui naujus sparnus. Tikiuosi, kad nauja šokių muzikos sostine taps vienas iš Amerikos miestų. Manau, kad šį titulą per kelis metus gali užsitarnauti Las Vegasas“, – prognozuoja Miss Nine, jau šį penktadienį šokdinsianti Vilnių.

Šeštadienį – monstro debiutas

Išlydėjęs gražuolę didžėją, šeštadienį klubas „Exit Vilnius“ pasitiks naują klubinio teatro „Freak Show“ spektaklį „Mansion“. Mistika alsuojantis pasirodymas suksis paslaptingoje ir baugioje dvaro aplinkoje.

Nuožmaus dvaro valdovo vaidmenyje debiutuos net 180 kilogramų sveriantis monstras. Ar jo surambėjusią širdį pavyks suminkštinti pajacų juokeliais ir apsinuoginusių damų viliotiniu?

Publikos simpatijas renkantis Miss Nine hitas „Turn Up Your Love“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)