Tai bus bene pirmasis toks „atvirų durų vakaras“ Lietuvos klubų istorijoje. „Gravity“ penktadienį duris atvers jau 17 val., o įėjimas nemokamas bus tiek vakare, tiek visą naktį. Jei yra kažkas, ką visada norėjote pasakyti „Gravity“, jei turite idėjų, kritikos, klausimų, norite bendradarbiauti ir klubas jums yra ne tik šokių aikštelė, renginys „Gravity Backstage“ turėtų sudominti. Renginio metu taip pat vyks garso ir šviesos sistemų dirbtuvės, kuriose galėsite dalyvauti užsiregistravę klubo tinklalapyje.

„Šis „Gravity“ sezonas iš esmės nuo praėjusių nesiskiria – vis dar turime tikslą būti idealia vieta savaitgaliui praleisti“, - kalba Markas. Klubas jau turi puikią baro komandą ir administratorių, šauniausią apsaugos darbuotoją mieste ir, kas svarbiausia, čia negresia jokie garso apribojimai. Markui belieka pasirūpinti esminiu dalyku – muzikine programa bei tuo, kad apie ją išgirstų visi. Prie kokybiško muzikos atkūrimo prisidės ir garso specialistai „Soundboys.lt“, padėsiantys „Gravity“ didžėjams gerai atlikti savo darbą.

Nors Marko Splinterio vardas dažnai siejamas su dubstep subkultūros Lietuvoje plėtra, vadybininkas pabrėžia, kad jo tiek kaip asmens, tiek kaip profesionalo muzikiniai interesai – daug platesni, nei vienas stilius. „Neskirstau muzikos į komercinę ar nekomercinę – manau, jei klube yra baras, tai jau yra komercija. „Gravity“ užsiima muzikos verslu, bet ne verslo muzika – pinigus, didesnius ar mažesnius, klubas nori mokėti tiems, kurių įkainiai atitinka jų darbus, o ne priklauso nuo vardo ryškumo“, – kalba naujasis klubo darbuotojas.

„Svečių sąraše – visas miestas“, – apie penktadienio renginį juokauja gimtojoje Anglijoje akis į akį baruose įpratęs bendrauti Markas ir prideda, kad tai – viena iš nedaugelio galimybių palikti ramybėje internetinius forumus. Penktadienį lauks ne tik jis, bet ir „Soundboys.lt“ atstovas Aleksas, prisidėsiantis prie to, kad muzika „Gravity“ skambėtų tik kokybiškai, bei į klubo kolektyvą grįžtantis scenos vadybininkas danas Stefas, kurie ir ves minėtas dirbtuves entuziastams.

Po pokalbių ir diskusijų klubines tradicijas į vietą grąžins „Minimal.lt“ komanda ir „Techstylism“ atstovas Hallucin, iki ryto demonstruosiantys kitą elektronikos ir techno pusę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją