Britney Spears gerbėjai sulaukė ankstyvos šventinės dovanėlės, kai prieš pasirodant dainininkės albumui „Britney Jean“ į viešumą nutekėjo jos singlas „Alien“, praneša „The Huffington Post“.

„Ta „Alien“ versija, kuri nutekėjo, nėra tikroji, - „Twitter“ rašė dainos prodiuseris Williamas Orbitas. – Šioje dainoje skamba ne tos choro natos. Dabar ši versija jau ištaisyta“.

Nors aštuntasis B. Spears studijinis albumas turi pasirodyti tik gruodžio 3-ąją, ji jau džiaugiasi naujuoju kūriniu, pažymi nydailynews.com.

31 metų dainininkė, spalio mėnesį duodama interviu radijui „Capital FM“, šią dainą pavadino „tikrai šaunia“ ir „tikrai puikia“.

Ji taip pat kalbėjo apie „tikrai gražią“ baladę „Perfume“, kuri taip pat įtraukta į būsimą albumą.

Tačiau nekantriausiai laukiamas B. Spears kūrinys veikiausiai yra „Chillin' With You“, kurį dainininkė atlieka su savo 22 metų seserimi Jamie Lynn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)