Kelly Clarkson darbas įvertintas keturiomis nominacijomis – „Metų įrašo“, „Metų dainos“, „Geriausio pop solo pasirodymo“ už „Stronger (What Doesn’t Kill You)“ bei „Pop vokalinio albumo“ už „Stronger“.

Dėl „Metų albumo“ apdovanojimo susirungs „The Black Keys“, „Fun“, „Mumford & Sons“, Frankas Oceanas ir Jackas White'as.

Laureatai bus paskelbti per apdovanojimų įteikimo ceremoniją Los Andžele vasario 10 dieną.

Metų įrašo kategorijoje buvo nominuoti roko, popmuzikos ir hiphopo atlikėjų darbai - "The Black Keys" "Lonely Boy", Kelly Clarkson "Stronger", "fun." "We Are Young", australo Gotye hitas "Somebody That I Used To Know", naujoko F.Oceano "Thinkin About You" ir Taylor Swift "We Are Never Ever Getting Back Together".

Geriausio naujo atlikėjo kategorijoje taip pat nominuota marga kompanija - bliuzo ir roko grupė "Alabama Shakes", "nepriklausomos" popmuzikos grupė "fun.", kantri dainininkas Hunteris Hayesas, folkrokeriai "The Lumineers" ir hiphopo atlikėjas F.Oceanas.

Pagrindinių apdovanojimų nominantai pirmą kartą buvo paskelbti per valandos trukmės koncertą Našvilyje, kurį transliavo televizija ir kurį vedė kantri ir popmuzikos atlikėja T.Swift ir "Grammy" ceremonijų vedėjas veteranas, reperis ir aktorius LL Cool J.

"Grammy" apdovanojimą už viso gyvenimo pasiekimus vasario mėnesį atsiims britų roko legendos "The Who".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją