Pagal geriausias žanro taisykles sumontuotas „Woo TV“ žiburėlis šokių aikštelėje sutalpins viską – ir šokius pagal geriausius šio ir praėjusio amžiaus hitus, ir tiesioginio eterio TV studiją, ir raudonšvarkį žiburėlio vedėją, kalbinsiantį visą puokštę svečių – nuo didžėjų iki šokėjų, ir paskalų maišą apie garsiausias šio ir praėjusio amžiaus muzikos žvaigždes, ir naujametinį laimės ratą, ir net siurprizinę prezidentės kalbą mušant dvylikai.

Į „Woo TV“ studiją susirinkusiuosius sveikins saldžiaburnis vedėjas Horòskopas Šaulys. Šis ilgametis „SPORT1“ ir „TV11“ veteranas, laidų apie klubinį gyvenimą puoselėtojas mikrofono kišenėje neieško. Šį ketvirtadienį prisėsti ant „Woo TV“ studijos sofutės ir išpažinti praėjusių metų laimėjimus ir nuopolius H. Šaulys kvies visus, kurie bus pajėgūs kalbėti. Rimtai nerimtų interviu asas iki lemtingos 12 valandos kultinį pokalbių šou klausimą “O kaip tada jautėtės?” žada užduoti ne mažiau 365 kartų.

Už „Woo“ pulto pakaitomis stosiantys Sania, Dyp, Infantile Buddies ir Milk Brother šokių aikštelėje suks hitų kaleidoskopą. Nuo 50-ųjų rokenrolo iki aštunto dešimtmečio disco, nuo plaukuoto roko iki neoninio reivo, nuo topinio popso iki sintetinio electro ir šokiai be ribų iki pat sausio 1-os ryto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją