Šis pokštas netikėtai kilo šokių studijos „Loud and Fit“ nariams, kurie balandžio 1-ąją socialiniame tinkle „Facebook“ sukūrė renginį apie artėjantį grandiozinį šou. Kad ir kaip neįtikėtinai skambėtų, jie tariamai tapo dainininkės Beyonce koncerto Lietuvoje organizatoriais.

Sukurtame puslapyje nurodoma, kad renginys įvyks kitų metų balandžio 19 d. Buvo skelbiama ir apie netrukus pasirodysiančius bilietus bei papildomą informaciją.

„Pirmą kartą Lietuvoje, Kauno „Žalgirio“ arenoje savo koncertą surengs scenos karalienė Beyoncé!

Atlikėja išpopuliarėjo dar 10-ojo dešimtmečio pabaigoje kaip R&B grupės „Destiny's Child“, vienos iš populiariausių visų laikų merginų muzikos grupių, lyderė. Iš viso Beyoncé yra laimėjusi 23 Grammy statulėles, trečiasis solinis „I Am... Sasha Fierce“ albumas su hitais „If I Were a Boy“, „Single Ladies (Put a Ring On It)“, „Halo“ gavo šešis „Grammy“ apdovanojimus, o pati atlikėja pasiekė rekordą kaip „pirmoji per vieną vakarą gavusi daugiausiai statulėlių“. Ketvirtasis albumas „4“ tapo ketvirtuoju iš eilės pasiekusiu Billboard 200 albumų viršūnę, o naujausias penktasis albumas „Beyoncé“ tapo greičiausiai parduodamu albumu iTunes istorijoje ir buvo penktasis iš jos albumų, pasiekusių JAV albumų viršūnę.

2025 metais Beyoncé sugrįžta su „Renaissance“ pasauliniu turu ir balandžio 19 dieną pasirodys ir Lietuvoje!

Organizatoriai „LOUD and FIT“ jau nuo 2013 metų organizuoja Baltijos šalyse didžiausius Zumba renginius su užsienio svečiais iš JAV, Brazilijos, Peru, Dominikos Resbublikos, Serbijos ir dar daug kitų. Ir džiaugiamės, kad galėsime prisidėti prie Beyoncé koncertų turo ir pagaliau, pirmą kartą Lietuvoje išvysime Queen B. Renginio metu jūsų laukia ne tik populiariausi ir naujieji hit’ai, bet ir šokių vakarėlis iki paryčių!

Bilietai jau netrukus!

Daugiau informacijos jau greitai!“ – buvo rašoma ne vieną lietuvį apgavusiame įraše.

Beyonce koncerto apgaulė

Iškart po įrašu pasipylė ne viena žinutė, o prie pačio renginio buvo nurodoma, kad susidomėjo net 11 tūkst. atlikėjos gerbėjų. Apgaulę įtarę lietuviai komentavo, kad tai – balandžio 1-osios pokštas.

„Geras pokštas! Bet žiūriu tiek susidomėjusių, jog teks iš tikrųjų surengti“, – rašė viena lietuvė.

Dar viena vartotoja svarstė, kad čia jau pokštais pagarsėjusio kanalo „Nešvankiai“ apgaulė.

„Ar nebus čia kokie nešvankuliai pasidarbavę?“ – klausė apgaulę įžvelgusi gerbėja.

Beyonce koncerto apgaulė

Visgi buvo ir tokių, kurie išvydę žinią ja ir patikėjo. Štai viena lietuvė teigė, kad jau ruošėsi pirkti bilietus.

„Net miegai išsiblaškė. Sakau: „Ką? Nu ne.“ Bet jau ruošiausi bilietus pirkti, kurių pardavime „dar“ nėra. Apie balandžio 1 d. visiškai užmiršau“, – prisipažino moteris.

Nekaltas pokštas apgavo ir daugiau dainininkės gerbėjų.

„Geriausias šiandienos pokštas. Jūs mane prigavote kelioms minutėms. Aš taip didžiavausi, kad turėsime Beyonce Baltijos šalyse. Ir tada patikrinau jos turo datas ir supratau, kad tai pokštas. Bet tikrai labai geras! Gerai padirbėjote“, – pagyrų sumanytojams neslėpė socialinio tinklo vartotoja.

Beyonce koncerto apgaulė

Be to, tarp šių gerbėjų buvo ir garsių žmonių. Štai būsimuoju koncertu susidomėjo aktorės Elžbieta Latėnaitė ir Gailė Butvilaitė, verslininkė Erika Vitulskienė, laidų vedėja Marija Silickaja-Šmatavičienė ir kiti.

Vis dėlto šokių studija nutarė gerbėjų nevedžioti už nosies ir jau tą pačią dieną prisipažino, kad tai buvo tik nekalta apgaulė.

OMG, chebryte, prisijuokavome. Jūsų jau 11 tūkst. ateinančių. Metas rišti juokus. Su balandžio 1-ąja visus! Nesitikėjome, kad tiek daug jūsų susidomės ir patikės. Oi, geras išėjo. Tai dabar belieka iš tikrųjų suorganizuoti. Auditoriją turime, susidomėjimo irgi. Eisime skambinti Beyonce!“ – prisipažinę juokėsi „Loud and Fit“ nariai.

Dėl kilusios situacijos Delfi kreipėsi ir į „Žalgirio“ arenos atstovą spaudai Almantą Kiverį. Jis patikino, kad žmonės suprato, jog tai tik pokštas ir į areną dėl tariamo koncerto nesikreipė.

„Skambučių ar žinučių dėl šios „žinios“ nesulaukėme. Tikėtina, kad žmonės suprato, kad tai yra balandžio 1-osios pokštas“, – komentavo „Žalgirio“ arenos atstovas spaudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)