„Tai, ką pamačiau ten, buvo žodžiais sunkiai nupasakojama. Grįžau galvodamas, kad ir kiek mes besistengtume, niekada jiems neprilygsime, tačiau komanda, su kuria dirbu ruošdamas šį šou, mane patikino: padarysime viską, kas mūsų rankose, kad maksimaliai priartintume žiūrovus prie tų patirčių, ką patys patyrėme užsienio atlikėjų koncertuose. Šalia savęs turiu profus, kurie gali pranokti patys save“, - pranešime spaudai sako Selas.

Jo teigimu, šiuo metu dirbama ne tik su technine, bet ir kūrybine šou dalimi. Ruošiami šokėjai, kuriami kostiumai, specialūs įvaizdžiai.

„Su kostiumais dirba net keturi dizaineriai – nuo Juozo Statkevičiaus iki jaunų perspektyvių žmonių, kuriais aš visiškai pasitikiu. Taip pat dirba grimo profesionalai, choreografai. Tai, ką matysite scenoje, ne ką mažiau svarbu už tai, ką išgirsite. Tam skiriama ne ką mažiau dėmesio nei muzikai“, - intriguoja E. Dragūnas.

Į šou jau parduota didžioji dalis bilietų, taip pat kviečiami žmonės, norintys koncerte pagelbėti kaip savanoriai.

Tai bus vienintelis „SEL“ koncertas šiais metais Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)