„Esu iš prigimties optimistas. Kad ir kas nutiktų, tikiu, kad viskas gyvenime praeina: ar tai būtų geri dalykai, ar nemalonūs – eis ir praeis, o mes galime iš to pasimokyti ir... toliau mylėti. Juk meilė niekur nedingo nei per didžiausius karus, nei per grėsmingas pasaulį kamavusias pandemijas“, – įsitikinęs Marius.

Idant daina išsiskirtų iš iki šiol dueto atliktų kūrinių, jame išgirsite... repuojant, rašoma pranešime spaudai. Duetas savo vokalines pozicijas dainoje sustiprino, į kūrybinį procesą įtraukdamas panevėžietį reperį Aroną – Canaroon.

„Atlikti repo partiją mane pakvietė dueto narė Simona: pakalbėjome apie lūkesčius, aptarėme tematiką, tuomet gavau Simonos parašytą tekstą, jį patobulinau ir jau dirbau savo studijoje, bendraudamas su dainos muzikos autoriumi“, – pasakoja panevėžietis Aronas, kuriantis eiles ir repuojantis nuo 6-os klasės, o rimčiau hip-hopu užsiimantis nuo 2017-ųjų.

Žinia, kai karantinas už lango, visa dainos kūrybinė grupė kartu nepasimatė, bet, dėka pažengusių technologijų ir visagalio interneto daina „Malonumas“ jau išvydo dienos šviesą ir laukia Jūsų, mieli klausytojai, įvertinimo!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)