Ant scenos užlipęs A. Mamontovas su 4 jam talkinančiais grupės nariais sulaukė itin šiltos publikos reakcijos. Į koncertą susirinko pilnutėlė salė žiūrovų, kurie bilietui nepagailėjo 25 eurų.

„Šį vakarą čia bus naujos ir senos dainos. Bet iš reakcijos supratau, kad jūsų kažkas nedžiugina... Kažkuris iš šių dviejų dalykų. Gerai, senų negrosim. Nenorit, tai negrosim“, – juokaudamas po dvejų atliktų kūrinių su publika sveikinosi A. Mamontovas.

Pristatydamas dainą „Atsibusk“ A. Mamontovas sulaukė audringų publikos plojimų: „Kartais įsijungiu televizorių ir mums rodo politikus, kokius mes išsirenkame ir ką jie daro. Norisi pasibelsti į kaktą ir sakyti: „Atsibusk, alio, premjere, laikas keltis“. Bet vėliau pagalvoju, kad mes patys juos tokius išsirenkame ir tada norisi ir sau, ir kitiems pasakyti – atsibusk.“

Vakaro metu scenoje skambėjo tokios dainos, kaip „Degančios akys“, „Geltona. Žalia. Raudona“, „Atsibusk“, „Aukščiau debesų“ ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (220)