Nors dainininkai koncertavo vaikams, kurie, atrodytų, juos myli visokius, atlikėjai ruošėsi iš širdies. Prieš pasirodymą Palangos vasaros estradoje kaito žnyplės, o ore tvyrojo akis graužiantis lako kvapas.

Atlikėjas Vudis, išsigandęs, kad per mažai pasipuošė šiam vakarui, kaip įmanydamas laužė galvą stengdamasis kuo nors papildyti savo garderobą. Po ranka pakliuvo spalvotos kojinės – jas dainininkas ir sukarpė – gavosi spalvoti rankų aksesuarai.

Festivalio dalyviai kantriai kartojo tekstus ir žingsnelius teigdami, kad vaikai – labai smalsūs žiūrovai, todėl pastebėti gali net ir menkiausią netikslumą.

Nuo pirmosios „Laumės juostos“ festivalyje dalyvaujanti dainininkė Irūna Puzaraitė tą vakarą atrodė kaip niekad pakylėtai. Renginio vedėjos pareiga jai tenka bene penktąjį kartą.

„Šis renginys man labai brangus, primenantis vaikystę. Ši šventė buvo subrandinusi ir mūsų šeimos tradiciją – vasarai įpusėjus kasmet važiuodavome į Palangą ir pirkdavome gintarinį paveikslėlį”, - su DELFI prisiminimais dalinosi muzikos atlikėja.

Irūna neabejoja – tai nuostabi šventė vaikams, juk jie turi unikalią galimybę padainuoti su daug pasiekusiais, žinomais šalies dainininkais. „Kad jūs žinotumėte, kokių gerų emocijų tie vaikai pasisemia” – šypsojosi I. Puzaraitė.

DELFI galerijoje - festivalio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)