Nors koncertas turėjo prasidėti aštuntą valandą vakaro, tuo metu už Palangos koncertų salės durų dar būriavosi minia atlikėjos gerbėjų, taigi renginio pradžia buvo pavėlinta apie 20 minučių, kad visi gerbėjai spėtų susirinkti salėje. Pagaliau į koncertų salę sugužėjusi minia su nekantrumu laukė pasirodančios dainininkės ir skandavo: „Džordža, Džordža.“

Scenoje pasirodžiusi Džordana Butkutė buvo pasitikta audringomis ovacijomis. Ji vilkėjo elegantišką šviesiai violetinės spalvos kelnių kostiumėlį ir avėjo savo legendinius baltus batus ant platformos. Puikiai nusiteikusi atlikėja viso koncerto metu bendravo su publika.

„Praleiskim fainai šitą laiką visi, visi kartu. Dainuojam, šokam. Taip, kad būkit su manim“, – tokiais žodžiais į gerbėjus ji prabilo po kelių pirmųjų dainų.

Koncerto metu skambėjo tiek seni atlikėjos kūriniai, tiek naujesnės dainos. Didžiausių ovacijų ir šūksnių sulaukė tokios nepamirštamos dainos, kaip „Džordža“, „Vienas namuose“, „Nebijok, aš su tavim“, „Tavo pasaulis“, „Nemylėjau tavęs“.

„Dabar padainuosiu dainą, kurią parašiau ant savo galvos tiesiog. Ir dabar privalau ją dainuoti. Jau dainuoju kokius 79-erius metus“, – juokavo atlikėja pristatydama vieną populiariausių savo dainų „Vienas namuose“. Šią dainininkės kalbą palydėjo plojimai ir šūksniai iš minios: „Varom!“

Atlikėja koncerto metu gavo nemažai gėlių puokščių, o įsišėlusi publika šoko, plojo ir dainavo kartu. Ypač šėlo minia šalia scenos. Daugelį atlikėjos kūrinių publika filmavo telefonais. Salė buvo beveik visiškai užpildyta.

Koncertui buvo parinktas neįprastas Palangos koncertų salei formatas su stovimu parteriu. Jame publika galėjo šėlti ir šokti erdvėje. Į koncertą atėjo patys įvairiausi žmonės – netrūko vaikų, jaunimo bei vyresnio amžiaus Džordanos Butkutės kūrybos gerbėjų.

Baigdama koncertą dainininkė visiems palinkėjo laimės ir sveikatos bei padėkojo.

„Ačiū už tikrai nuostabų vakarą, buvo taip karšta nuo jūsų akių, jūsų šypsenų. Kokie jūs šviesūs žmonės, aš linkiu jums – būkit sveiki, būkit laimingi, telaimina jus Dievas. Būkit labai laimingi, žmonės mielieji. Aš jus labai myliu ir visada mylėsiu, kol būsiu. Jūs tai žinot“, – sakė ji.

Atlikėja atsisveikinimui pasirinko dainą „Nemylėjau tavęs“. Jos gerbėjai šėlo ir dainavo kartu. Vis dėlto pasibaigus kūriniui, publika atlikėjos taip greitai nepaleido ir prašė pakartoti, taigi ji sudainavo dar dvi dainas – „Tavo pasaulis“ ir „Dėl tavęs“.

Po koncerto žmonės išėjo euforijoje. Kai kurie kalbinti Džordanos Butkutės gerbėjai buvo užkimę nuo dainų. Kiti teigė, kad ypač džiaugėsi išgirdę legendinius atlikėjos kūrinius ir galėję gerai pašėlti. Daugeliui ypač paliko įspūdį koncerto finalas, kuomet atlikėjos dainas palydėjo nuo lubų krentantys blizgūs konfeti ir dūmų šou.

Daugiau akimirkų iš koncerto galite pamatyti nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)