Agentūros sprendimu, po ilgos procedūros ekspromtu surengtas pasirodymas buvo įtrauktas į Lietuvos Gineso Rekordų knygą kaip aukščiausiai atlikta muzikinė improvizacija.

„Savo pasirodymą žymių Lietuvos aktorių grupė „Elitinis elitas“ atliko 10,668 km aukštyje praeitų metų rugsėjo 26 d. vykdyto skrydžio iš Vilniaus į Dalamaną (Turkija) metu“, – duomenis apie rekordą patikslino „Small Planet Airlines“ skrydžio paslaugų skyriaus vadovė Viktorija Fabijonaitė.

Už nuotaikingą pasirodymą jį surengusiems aktoriams Audriui Bružui, Kirilui Glušajevui ir Martynui Nedzinskui Boeing 737-300 lėktuvu į saulėtąją Turkiją atostogauti vykę keleiviai atsidėkojo gausiais plojimais.

Pasirodymo akimirkos:

„Improvizuoti ore dar nebuvo tekę. Kirilas išvis ėjo iš proto, kai jam davė padainuoti ir pakalbėti į tą daiktą, į kurį paprastai kalba stiuardesės. Visai grupei ši improvizacija skrydžio metu paliko didelį įspūdį, be to, pasirodo, dar ir įrašą Lietuvos rekordų istorijoje“, – prisimena aktorius Audrius Bružas ir džiaugiasi pripažintu rekordu.

Dar rudenį išsibandę savo jėgas prieš publiką, lygiai po pusmečio tobulesni, smarkesni ir kaip visada be proto savimi pasitikintys „Elitinio elito“ aktoriai dainuodami ruošiasi nustebinti net 8 Lietuvos miestų gyventojus. Grandiozinis grupės turas prasideda jau kitą savaitę Panevėžyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)