Traveras yra turtingas kompanijos "Freechoice Tobacco" vadovas, nuolat patenkantis į geltonosios spaudos puslapius. Nuotraukose jis visada ekstravagantiškai apsirengęs, apsuptas akinančio grožio pusnuogių merginų, o rankose – šūsnys pinigų. CandyMan yra pirmasis Australijos moterų teisių aktyvisčių nemėgstamiausių asmenų sąraše.

Naująjį grupės "Ryga" vaizdo klipą jau peržiūrėjo ir pats šio kūrinio atsiradimo kaltininkas: dainos autorius ir grupės lyderis Marcis Judzis savo feisbuko profilyje sulaukė palankiai šį kūrinį vertinančios jo žinutės.

Vaizdo klipe nusifilmavo visas būrys Latvijos teatro ir kino aktorių. Į CandyMan vaidmenį įsikūnijo grupės lyderis ir dainos autorius Marcis Judzis.

"Ryga" vis labiau populiarėja savo šalyje ir užsienyje. Pernai kartu su amerikiečių dainininku Corey Andrew įrašytas singlas atlaikė pirmąjį Grammy kategorijos „Best Dance Song“ balsavimo turą ir kartu su Prodigy bei daugybe kitų garsenybių pretendavo patekti į geriausiųjų penketuką.

Nors to padaryti ir nepavyko, dainą palankiai įvertino viso pasaulio didžėjai, ji vis dar skamba klubuose ir radijuje, o DJ XYPO sukurtą dainos remiksą interneto svetainės "YouTube" lankytojai klausėsi jau daugiau kaip 111 000 kartų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)