Nors savo asmeninį gyvenimą dainininkas ir slepia, vaikams augant, pradeda po truputį juos supažindinti su savo kaip pasaulinės žvaigždės darbo užkulisiais.

Iš Madrido kilęs atlikėjas kartu su buvusia teniso žvaigžde A. Kurnikova bendrą gyvenimą kuria nuo lemtingo 2001 metų muzikinio klipo dainai „Escape“, kurio filmavimo metu ir susipažino. Tik niekada viešai nesiskelbė nei susižadėję, nei susituokę. Pora augina šešerių dvynius Nicholą ir Lucy bei trejų Mary.

Turo „Trilogy“, į kurį leidosi kartu su Ricky Martinu ir Pitbulliu, įkarštyje per interviu today.com E. Iglesiasas atskleidė, kad sūnus Nicholas, pirmą kartą pamatęs tėtį scenoje, buvo kaip reikiant šokiruotas.

Nors trys dainininko vaikai tėčio koncerte dar nesilankė, nes tokiu vėliu metu įprastai jau miega, E. Iglesiasas atskleidė, kad Nicholas turėjo progą trumpai sudalyvauti repeticijoje ir jo reakcija buvusi „Ką?!“.

„Sūnus buvo matęs daug mano klipų ir įrašų iš koncertų, bet, pamatęs tai savo akimis, buvo kaip reikiant priblokštas. Žiūrėjo į mane kaip į kokį ateivį iš kitos planetos, bet gerąja prasme, tiesiog apstulbęs“, – sakė dainininkas.

Nors trys atžalos dar tik ketina sudalyvauti tėčio koncerte, su jo kūryba yra puikiai susipažinę: „Kai tik pasiimu Mary iš darželio, o mašinoje jau laukia brolis ir sesutė, mažoji visada pradeda dainuoti „I Like it“. Tada uždainuoja visi trys. Tai mėgstamiausia Mary daina“.

Trijų vaikų tėtis neseniai patvirtino, kad netrukus pasirodysiantis jo albumas „Final (Vol 2)“ bus paskutinis ir atskleidė: „Jis jau baigtas, pasirodys vasarį. Albumas jau baigtas. Prieš antrą turo etapą noriu nufilmuoti vieną ar du vaizdo klipus ir tada jį pristatyti. Prieš šio albumo dirbau ne vienerius metus. Man jis, kaip jau sakiau, paskutinis. Nemanau, kad bus daugiau albumų“.

Delfi primena, kad paskutiniu metu daugelis gerbėjų nebuvo sužavėti E. dainininko pasirodymu.


Socialiniame tinkle „TikTok“ pasidalinta keliais vaizdo įrašais, kuriuose aiškiai matyti, kaip dainininkas stengiasi dainuoti savo garsiausią hitą, bet jam nepavyksta to padaryti.

„Noriu susigrąžinti pinigus, o manęs ten net nebuvo“, – juokėsi vienas komentatorius.

Dar vienas internautas teigė, kad filmuota medžiaga paskatino jį ieškoti daugiau vaizdo įrašų, kuriuose E. Iglesias nusidainuoja.

Kitas asmuo teigė buvęs pasirodyme ir patvirtino, kad atlikėjas iš tiesų pasirodė prastai.


„Taip, aš ten buvau... Monrealyje. Buvo blogai. Tikrai labai blogai“, – rašė ji.

Vieni jo balsą lygino su personažais Elmo ir Peliuku Mikiu, o kiti atkreipė dėmesį į tai, kaip suglumusi atrodė minia, kai jų mylimas atlikėjas pradėjo dainuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją