Lietuvoje girdėta DJ komanda „Nesakyk Mamai!“ būsimuoju vakarėliu pristato savo naują vardą kitoms šalims – „Metal On Metal“. Dar nespėjus paklausti, kodėl, Manfredas užsideda gobtuvą ir paaiškina: “Sugalvojome apie 200 pavadinimų, nuo Wife Beaters iki Poison Nelson. Bet kažkaip nelipo. Surengėme slaptą trijų narių balsavimą ir jį suklastojus laimėjo mano pasiūlytas „Metal On Metal“. Tai – Kraftwerk dainos pavadinimas, kuris labai tinka mūsų sielai. Tai, ką grojame yra metalas su šiek tiek metalo ant viršaus.”

Kaip keverzojama ranka rašytame pranešime spaudai, „Metal On Metal“ savo veiklą pradės remiksu jau dabar begėdiškai populiariam Tim Deluxe ir Audio Bullies kūriniui “Let The Beats Roll”, debiutuosiančiu gegužės vidury. Iškart po to prie jo prisijungs dar vienas kojinis namų darbas – pastarųjų metų indie šokių būtinybės “Ice Cream”, kurią sukūrė New Young Pony Club remiksas.

Be „Metal On Metal“ remiksus šiam kūriniui užkurs belgų legendos Soulwax ir šiuo metu visur esantis britas Herve. Skamba neįtikėtinai ir Miss America tam pritaria: “Jasikevičius nebegarsina Lietuvos, laikas mums ir RyRalio”.

Abu kūriniai laukia įrašų kompanijų leidimo debiutuoti MySpace.com/NesakykMamai.

Ir tai ne viskas. Gegužės 26-27 d. „Metal On Metal“ debiutuos D.Britanijoje: iš pradžių bendrame pasirodyme su bendrapravardžiais „Yr Mom My Mom DJs“ Notinghemo pamatinėje naktyje “Liar’s Club”, vėliau, kartu su „Datarock“ ir „Punks Jump Up“ bei dar keliomis dešimtimis atlikėjų, kasmetiniame Mančesterio festivalyje “Eurocultured”.

Šeštadienį infarktą “Gravity” bandysianti įvaryti naktis kviečia visus išsitraukti savo metalistinius marškinėlius, kuriuos mamos jau naudoja dulkėms valyti ir pasieškoti ilgų plaukų. Taip pat pravers odinės striukės ir grandinės, kerzai ir juodi kaip nuotaika, džinsai. Po renginio juos bus galima sudeginti specialiai tam paruoštoje aukštakrosnėje.

„Nesakyk Mamai!” su Manfredu, Miss America, Kym Wild ir metalu šį šeštadienį, metų klube „Gravity”.

Klubinis galvakirtis prasideda 22val., bet iš tikrųjų 23.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją